Auton vuokraus alueella Mahe

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Mahe

Sixt Autovuokraamo Mahé tekee matkastasi hauskan ja monipuolisen

Sixt Autovuokraamo Mahé tekee matkastasi hauskan ja monipuolisen

Paratiisimainen Seychellien saari, Mahé, on kuin luotu Sixtin Autonvuokraamo Mahén laadukkaille ja ajomukavuuksistaan tunnetuille vuokra-ajoneuvoille. Olitpa perhe- tai häälomalla tai työmatkalla, on Sixtin vuokra-auto kätevä tapa tutustua saareen, ajella valkoisille hiekkarannoille rantavarusteet mukana, ja tutustua pieniin kyliin. Olemme edustettuna saarella useamman toimipisteen voimin, joten voit napata vuokra-auton mukaasi useammasta paikasta. Tarkemmat tiedot toimipisteidemme sijainnista voit varmistaa kotisivuiltamme, ja samassa paikassa teet ajoneuvovarauksen näppärästi ja nopeasti. Tutustu jo tänään ajoneuvovalikoimaamme, jonka tilavat farmarit kuljettavat koko perheen mukavasti nähtävyydestä toiseen, näyttävät maasturit toimivat työmatkalaisen toimistona ja taloudelliset sedanit ovat jokaisen budjettitietoisen lisäkaveri loman ajan.Sixtin vuokra-auto allasi satumaisella saarella voit kokea monen monta hauskaa ja mieleenpainuvaa kokemusta, kun liikkuminen paikasta toiseen on vaivatonta ja vapaata. Tarjoamme vapaat kilometrit, ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun, helpon ja nopean varauskokemuksen sekä ajokokemusta täydentävät kätevät lisäpalvelut. Valitse lisäpalveluista varaamisen yhteydessä mm. turvalliset lastenturvaistuimet lapsille, mieltä rauhoittavat lisäturvapalvelut, kuten kolari- ja varkausturvan, ja lisäkuljettajapalvelulla saat jaettua ajamisen nautintoa seurueen muille kuljettajille. Otathan varauksen yhteydessä huomioon, että emme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon tietystä kategoriasta. Valitsemalla autonvuokrauksen Mahéssa koet täyden palvelun Sixt Autovuokraamon ja saat tilaisuuden kokea enemmän matkallasi Seychelleillä.
Vapaat kilometrit, maksuton peruutus eikä piilokuluja - Sixt Autovuokraamo Mahé on sinua varten

Vapaat kilometrit, maksuton peruutus eikä piilokuluja - Sixt Autovuokraamo Mahé on sinua varten

Rauhallinen ja turvallinen, koko perheellekin sopiva paratiisisaari Mahé sijaitsee Intian valtameressä, Afrikan itäpuolella. Saari on niin värikkäästä merielämästä kiinnostuneen kuin myös golfkentällä viihtyvän unelmakohde. Kaikista näppärimmin pääset tutustumaan saaren upean vehreään luontoon ja kymmeniin valkoisiin hiekkarantoihin Sixt Autonvuokraamo Mahén ilmastoiduilla ajoneuvoilla. Heitä vuokra-ajoneuvon kyytiin rantavarusteet, aktiviteettitarvikkeet ja koko seurue, ja kruisaile vailla aikatauluja juuri sinne, minne haluat. Ehkä päämääräsi on käydä rennon arvokkaat liikeneuvottelut saaren laadukkailla golfkentillä, jotka sijaitsevat lentokentältä etelään, vai ajaisitko mieluummin Morne Blancin kansallispuiston korkeuksiin ihailemaan saaren yli näkyvää maisemaa? Olipa määränpääsi luontokohde, hindutemppeli tai golfkenttä, ajele perille vaivatta ja viihtyisästi Sixtin vuokra-autolla! Tutustu ja varaa vuokra-ajoneuvo jo tänään internetistä, mobiilisovelluksella tai soittamalla asiakaspalveluumme.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Mahe
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Mahe.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Mahe?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Mahe. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mahe?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 2 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Mahe
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mahe?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mahe?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?