Auton vuokraus toimipisteestä Seychelles Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Seychelles Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Seychelles Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Seychelles Lentoasema

Osoite

International Airport, . Mahe, Seychellit
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Seychelles Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Seychellesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Seychellesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Seychellesin lentokentällä palvelee sinua, kun haluat aloittaa matkasi kätevästi ja huoletta, vuokra-autolla ajaen. Autonvuokraus Seychellesin lentokentällä on hyvä valinta, kun haluat tutustua nähtävyyksiin joustavasti - kokonaan omien aikataulujesi mukaan. Autovuokraamon löydät lentokentältä, kun käännyt tullin jälkeen vasemmalle. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, lapsiperheille sopivan farmarin tai maasturin haastavia ajo-olosuhteita silmälläpitäen. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä.
Autonvuokraus Seychellesin lentokentällä

Autonvuokraus Seychellesin lentokentällä

Seychellesin lentokenttä, lyhennettynä SEZ, sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä pääkaupunki Victoriasta, jonne matka lentokentältä taittuu vuokra-autolla ajaen noin 15 minuutissa. Autonvuokraus Seychellesin lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voit myös kysyä samalla asiakaspalvelustamme mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Lentosi saavuttua saat vuokra-auton käyttöösi lentokentällä asioidessasi Sixt-toimipisteellä. Seychellisistä löytyy myös muita Sixt-toimipisteitä esimerkiksi Victoriasta, joten edulliset ja luotettavat vuokra-autot ovat helposti saatavillasi koko matkasi ajan.
Victoria - Seychellesin hurmaava pääkaupunki

Victoria - Seychellesin hurmaava pääkaupunki

Victoria on Seychellien tasavallan pääkaupunki, joka sijaitsee Mahe-saaren koillisosissa. Victoriassa riittää paljon nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-autolla pääset kiertämään lukuisat mielenkiintoiset kohteet kätevästi. Voit vaikkapa ajaa ostoksille kaupungin torille, jonka kojuilta voit ostaa tuoreita vihanneksia ja hedelmiä sekä matkamuistoja ja paikallisia yrttejä ja mausteita. Aamuisin täällä on myös tarjolla kattava valikoima meren antimia. Herkkusuiden kannattaa vierailla myös ravintola Marie-Antoinettessa, jonka kaunis sisustus ja perinteinen menu tarjoavat ikimuistoisen ravintolakokemuksen. Luonnonhistoriallisessa museossa on mahdollisuus tutustua saaren geologiaan ja kasvillisuuteen. Luonnonystävien kannattaa vierailla myös kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa voi ihastella mm. pientä sademetsäaluetta ja maustelehtoa. Alueella toimii myös kahvila. Kaupungin keskustassa voit käydä ihastelemassa keskustan keskipisteenä olevaa kellotornia, joka on pienennetty näköisversio Lontoon Vauxhall Bridgen kellotornista. Kellotornin vieressä sijaitsee vanha oikeustalo, joka edustaa näyttävästi kreoliarkkitehtuuria. Taiteesta kiinnostuneiden kannattaa vierailla Sunstroken taidegalleriassa, jossa on näytillä George Camillen ihastuttavia maalauksia. Camion Hallin ostoskeskuksessa voit ostaa paikallista taidetta ja käsitöitä. Autonvuokraus lentokentältä on hyvä tapa varmistaa, että ehdit näkemään nämä ja monet muut mielenkiintoiset nähtävyydet. Ota siis vuokra-auto käyttöösi ja lähde tutkimusretkelle valloittamaan ihastuttava Seychellit!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Seychelles Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Seychelles Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Seychelles Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Seychelles Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Seychelles Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Seychelles Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Seychelles Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Seychelles Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Seychelles Lentoasema

Näytä lisää