Autonvuokraus
Singapore
Piilota
Singapore
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Singapore: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Singaporessa

Autonvuokraus Singaporessa on helppoa Sixtin avulla. Yhtiöllä on autovuokraamoja Singaporessa neljässä eri pisteessä, mikä muodostaakin varsin kattavan palveluverkoston tässä kooltaan varsin pienessä kaupunkivaltiossa. Vuokraamot löytyvät lentoasemalta sekä Sentosan, East Coastin ja German Centren alueilta. Saatavilla olevien vuokra-autojen kategoriat vaihtelevat toimipisteittäin, mutta olipa toiveenasi sitten kompakti kaupunkiauto, neliveto tai ylellisempi urheiluauto, kaikki kyetään järjestämään. Tietyn mallin saatavuutta ei voida taata, mutta ajoneuvon tyyppi kuitenkin. Saatavuuden varmistamiseksi ja asioinnin nopeuttamiseksi on varauksen tekeminen etukäteen verkossa suositeltavaa. Samalla pääset hyödyntämään mahdolliset tarjoukset ja näet helposti tarjolla olevat lisäpalvelut hintoineen. Autovuokraamot Singaporessa palvelevat luonnollisesti myös paikan päällä, mikäli päätät tehdä vuokrauspäätöksen vasta maahan saapuessasi. Sixt on luotettava kumppani autonvuokraukseen Singaporessa ja toimii myös yli 100 muussa maassa.

Ajaminen Singaporessa

Suomalaiselle kuljettajalle paikallisessa ajokulttuurissa on yksi silmiinpistävä erityispiirre: vasemmanpuoleinen liikenne. Tämä on perua maan siirtomaahistoriasta Ison-Britannian alaisuudessa, mistä muistuttavat liikenteessä myös entisestä isäntämaasta tuodut tiekyltit. Moni on tietysti ajanut vuokra-autoa esimerkiksi juuri briteissä, joten välttämättä kyseessä ei ole mikään uusi juttu. Vasemmanpuoleiseen liikenteeseen totuttelu vie toki pienen tovin, mutta moni hämmästyy, miten luonnolliselta se alkaa tuntua ja muutaman tunnin ajon jälkeen. Maa on varsin pieni pinta-alaltaan, mutta erittäin tiheään asuttu, joten ruuhkia saattaa esiintyä jonkin verran suosituilla kaupunkiväylillä toimistotuntien mukaisesti. Auton omistaminen ei kuitenkaan ole maassa erityisen suosittua, joten tilanne ei ole verrattavissa Aasian moniin muihin suurkaupunkeihin. Pysäköinti varsinkin kadunvarsilla saattaa olla hankalaa paikkojen vähäisyyden vuoksi. Pysäköintitalojen käyttäminen on suositeltavaa. Teiden kunto on pääsääntöisesti erinomainen. Ylinopeuteen ei kannata sortua, sillä nopeusvalvonta on erittäin tehokasta ja kameraverkosto kattaa lähes kaikki tiet.

Vuokra-autolla paikallisille nähtävyyksille

Vaikka joukkoliikenne kattaakin suuren osan kaupunkivaltiosta, ovat monet turistien suosimat nähtävyydet parhaiten saavutettavissa vuokra-autolla Singaporessa. Etäisyydet eivät kasva järin suuriksi, joten polttoainekulut pysyvät varsin maltillisina. Esimerkiksi maan länsiosasta Tuasin alueelta ajaa itäpuolella sijaitsevaan Changiin - jossa myös lentoasema sijaitsee - noin tunnissa. Singaporen keskustassa sijaitsee moni suosittu nähtävyys, kuten Little Indian ja Chinatownin alueet, mutta vuokra-autolla pääsee kätevästi etäämmällä sijaitseviin kohteisiin. Näistä vierailun arvoisia ovat ainakin Jurongin alueella sijaitsevat lintupuisto ja kiinalainen puutarha. Mittava eläintarha kuuluisine yösafareineen sijaitsee puolestaan keskustasta pohjoiseen noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Eläintarhan ehdottomiin vetonauloihin kuuluvat valkoiset tiikerit ja laajalla alueella tarhassa asustavat orangit.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service