Auton vuokraus toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Singapore Changi Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Singapore Changi Lentoasema

Osoite

80, Blvd Airport, Unit 01-K05, 819642 Singapore, Singapore
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Singapore Changi Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Changin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Changin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Changin lentokentällä palvelee sinua, kun haluat aloittaa matkasi Singaporeen kätevästi vuokra-autolla ajaen. Autonvuokraus Changin lentokentällä on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat liikkua matkasi aikana vapaasti omien aikataulujesi mukaan - olipa kyseessäsitten loma tai työmatka. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin tai hieman haastavampiin ajo-olosuhteisiin sopivan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia.
Autonvuokraus Changin lentokentällä

Autonvuokraus Changin lentokentällä

Changin lentokenttä (jonka kansainvälinen IATA-koodi on SIN) sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Singaporen keskustasta, jonne matkaan kuluu lentokentältä vuokra-autolla ajaen hieman reilut 15 minuuttia. Autonvuokraus Changin lentokentällä on helppoa: varaa ensin vuokra-auto joko verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Tutustu samalla myös mahdollisiin tarjolla oleviin lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Lentosi saavuttua saat vuokra-auton käyttöösi lentokentällä asioidessasi Sixt-toimipisteellä ykkösterminaalissa. Myös Singaporen keskustassa on Sixt-toimipisteitä, joten luotettavat ja edulliset vuokra-autot ovat täällä matkustaessasi käytössäsi koko matkasi ajan. Autonvuokraus Changin lentokentältä on hyvä idea, kun haluat aloittaa tutustumisen Singaporeen vuokra-autolla heti lentosi saavuttua.
Tutustu Singaporen kaupunkivaltion nähtävyyksiin kätevästi vuokra-autolla

Tutustu Singaporen kaupunkivaltion nähtävyyksiin kätevästi vuokra-autolla

Singapore on kaupunkivaltio, joka sijaitsee Malakan niemimaan eteläkärjen saarilla. Tiheään asutussa, eläväisessä Singaporessa riittää paljon nähtävää ja koettavaa uteliaalle matkustajalle. Vuokra-auto allasi voit vierailla mitä kätevimmin esimerkiksi Singaporen eläintarhassa, jossa on nähtävillä paljon eksoottisia eläimiä ja kasvillisuutta. Eläintarha pyrkii pitämään toiminnassaan luonnonsuojelullisen otteen, ja tekee yhteistyötä paikallisten luonnonsuojelujärjestöjen kanssa. Luonnosta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti vierailla myös Singaporen kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on Unescon maailmanperintökohde ja yksi Singaporen tunnetuimmista vierailukohteista. Alueella sijaitsee myös lapsille suunnattu leikkialue, jossa riittää tekemistä ja nähtävää myös perheen pienimmille. Taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Singaporen kansallisgalleriaan, jossa pääsee tutustumaan sekä paikalliseen taiteeseen että myös kansainvälisiin taidenäyttelyihin. Historiasta kiinnostuneiden puolestaan kannattaa vierailla aasialaisten sivilisaatioiden museossa, jossa pääsee tutustumaan Kaakkois-Aasian ja Kiinan historiaan, uskontoihin ja kulttuuriin. Museo toimii entisen kolonialistisen hallintorakennuksen tiloissa, ja museotalo itsessäänkin tarjoaa ihailtavaa arkkitehtuurista kiinnostuneille. Singaporessa riittää nähtävää, ja vuokra-autolla nähtävyyksiä kiertäen saat matkastasi mahdollisimman paljon irti. Ota siis vuokra-auto allesi Sixt Autovuokraamosta ja lähde tutustumaan kiehtovaan Singaporeen!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Singapore Changi Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema sinun on oltava vähintään 22-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Singapore Changi Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Singapore Changi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Singapore Changi Lentoasema

Näytä lisää