Auton vuokraus maassa Singapore

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Singapore

Suosituin kohteessa Singapore

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Singapore Changi Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Singapore

Autonvuokraus Sixtiltä Singaporessa

Autonvuokraus Sixtiltä Singaporessa

Autonvuokraus Singaporessa on helppoa Sixtin avulla. Yhtiöllä on autovuokraamoja Singaporessa neljässä eri pisteessä, mikä muodostaakin varsin kattavan palveluverkoston tässä kooltaan varsin pienessä kaupunkivaltiossa. Vuokraamot löytyvät lentoasemalta sekä Sentosan, East Coastin ja German Centren alueilta. Saatavilla olevien vuokra-autojen kategoriat vaihtelevat toimipisteittäin, mutta olipa toiveenasi sitten kompakti kaupunkiauto, neliveto tai ylellisempi urheiluauto, kaikki kyetään järjestämään. Tietyn mallin saatavuutta ei voida taata, mutta ajoneuvon tyyppi kuitenkin. Saatavuuden varmistamiseksi ja asioinnin nopeuttamiseksi on varauksen tekeminen etukäteen verkossa suositeltavaa. Samalla pääset hyödyntämään mahdolliset tarjoukset ja näet helposti tarjolla olevat lisäpalvelut hintoineen. Autovuokraamot Singaporessa palvelevat luonnollisesti myös paikan päällä, mikäli päätät tehdä vuokrauspäätöksen vasta maahan saapuessasi. Sixt on luotettava kumppani autonvuokraukseen Singaporessa ja toimii myös yli 100 muussa maassa.
Ajaminen Singaporessa

Ajaminen Singaporessa

Suomalaiselle kuljettajalle paikallisessa ajokulttuurissa on yksi silmiinpistävä erityispiirre: vasemmanpuoleinen liikenne. Tämä on perua maan siirtomaahistoriasta Ison-Britannian alaisuudessa, mistä muistuttavat liikenteessä myös entisestä isäntämaasta tuodut tiekyltit. Moni on tietysti ajanut vuokra-autoa esimerkiksi juuri briteissä, joten välttämättä kyseessä ei ole mikään uusi juttu. Vasemmanpuoleiseen liikenteeseen totuttelu vie toki pienen tovin, mutta moni hämmästyy, miten luonnolliselta se alkaa tuntua ja muutaman tunnin ajon jälkeen. Maa on varsin pieni pinta-alaltaan, mutta erittäin tiheään asuttu, joten ruuhkia saattaa esiintyä jonkin verran suosituilla kaupunkiväylillä toimistotuntien mukaisesti. Auton omistaminen ei kuitenkaan ole maassa erityisen suosittua, joten tilanne ei ole verrattavissa Aasian moniin muihin suurkaupunkeihin. Pysäköinti varsinkin kadunvarsilla saattaa olla hankalaa paikkojen vähäisyyden vuoksi. Pysäköintitalojen käyttäminen on suositeltavaa. Teiden kunto on pääsääntöisesti erinomainen. Ylinopeuteen ei kannata sortua, sillä nopeusvalvonta on erittäin tehokasta ja kameraverkosto kattaa lähes kaikki tiet.
Vuokra-autolla paikallisille nähtävyyksille

Vuokra-autolla paikallisille nähtävyyksille

Vaikka joukkoliikenne kattaakin suuren osan kaupunkivaltiosta, ovat monet turistien suosimat nähtävyydet parhaiten saavutettavissa vuokra-autolla Singaporessa. Etäisyydet eivät kasva järin suuriksi, joten polttoainekulut pysyvät varsin maltillisina. Esimerkiksi maan länsiosasta Tuasin alueelta ajaa itäpuolella sijaitsevaan Changiin - jossa myös lentoasema sijaitsee - noin tunnissa. Singaporen keskustassa sijaitsee moni suosittu nähtävyys, kuten Little Indian ja Chinatownin alueet, mutta vuokra-autolla pääsee kätevästi etäämmällä sijaitseviin kohteisiin. Näistä vierailun arvoisia ovat ainakin Jurongin alueella sijaitsevat lintupuisto ja kiinalainen puutarha. Mittava eläintarha kuuluisine yösafareineen sijaitsee puolestaan keskustasta pohjoiseen noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Eläintarhan ehdottomiin vetonauloihin kuuluvat valkoiset tiikerit ja laajalla alueella tarhassa asustavat orangit.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Singapore

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Singapore?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Singapore sinun on oltava vähintään 22-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Singapore.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Singapore?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Singapore

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Singapore?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Singapore?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Singapore

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Singapore

Näytä lisää