Autonvuokraus
Sint Maarten
Piilota
Sint Maarten
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sint Maarten: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sint Maartenilla auttaa sinua tutustumaan tähän kauniiseen trooppiseen saareen, joka sijaitsee Karibialla. Sixtin toimipiste löytyy Prinsessa Julianan lentoasemalta. Kattavasta autovalikoimastamme saat tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, urheiluautot ja avoautot. On hyvä huomioida kuitenkin, että luksusautoja on saatavana vain rajoitettu määrä. Liitä vuokraasi myös erilaisia lisävarusteita ja -palveluita. Sellaisia ovat esimerkiksi GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutus ja ylimääräinen kuljettaja. Varaa vuokra-auto Sint Maartenilta joko netistä tai puhelimitse jo ennen reissuun lähtemistä. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos jokin askarruttaa tai tarvitset vain apua vuokrauksesi kanssa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tutustu paikallisiin liikennesääntöihin ja ajokulttuuriin

Saaren ajokulttuuri ei niinkään poikkea suomalaisesta, mutta liikennesäännöissä on hieman eroavaisuuksia. Turisteja varoitellaan saaren paikoitellen huonoista tieverkostoista. Tiet ovat myös kapeita ja näkyvyys saattaa olla hyvinkin heikko. Ajaa kannattaa ainoastaan pääteillä, jotka ovat yleensä edes kohtalaisessa kunnossa. Muista myös nämä seikat liikenteessä:

 • Pysyttele aina nopeusrajoituksessa
 • Paikalliset ovat kohteliaita jalankulkijoita kohtaan - ole siis sinäkin
 • Aja vain hyväkuntoisilla teillä, äläkä lähde retkille pienille syrjäseuduille
Kun muistat noudattaa liikennesääntöjä ja kunnioittaa jalankulkijoita, matkasi liikenteessä sujuu takuulla hyvin. Suurissa kaupungeissakaan ei ole pahemmin ruuhkaa, mutta kadut voivat olla sielläkin todella kapeita. Ole siis varovainen keskusta-alueilla liikkuessasi. Muista myös pysäköidä ainoastaan sallituille pysäköintipaikoille ja maksaa tarvittaessa pysäköintimaksu.

Autonvuokraus Sint Maartenilla on keino nähdä enemmän

Sixtin autovuokraamo Sint Maartenilla helpottaa saarelle matkaavien turistien lomaa. Vuokra-auto on järkevin ratkaisu tutustua saareen, sillä taksit ovat yllättävän kalliita. Autovuokraamomme Sint Maartenissa Prinsessa Julianan lentoasemalla tarjoaa niin näppärän kaupunkiauton kuin vaikkapa katumaasturinkin. Meiltä löydät auton jokaiselle budjetille. Saari itsessään on hyvinkin pieni. Sen voi ajaa päästä päähän ja monet tekevätkin niin. Turistien keskuudessa suosituimpia kaupunkeja ovat Philipsburg, Marigot ja Lower Prince%u2019s Quarter. Saari on jaettu ranskalaiseen ja hollantilaiseen osaan. Vuokra-autolla pääset kokemaan molempien puoliskojen tunnelmaa. Voit myös tehdä päiväretkiä ja lähteä etsimään esimerkiksi kaikista rauhallisimpia lahdenpoukamia, joissa voit viettää päivää joko itsekseen tai yhdessä läheistesi kanssa. Saari tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia, joita ei juuri muualta löydä. Lähde siis elämäsi seikkailuun ja koe unohtumaton loma trooppisella Karibian saarella.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service