Auton vuokraus toimipisteestä St Maarten Lentoasema Juliana

 

Suosituin kohteessa St Maarten Lentoasema Juliana

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä St Maarten Lentoasema Juliana alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen St Maarten Lentoasema Juliana

Osoite

Airport Road No. 48, . Simpson Bay, Sint Maarten
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä St Maarten Lentoasema Juliana

Sixt Autovuokraamo Prinsessa Julianan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Prinsessa Julianan lentokentällä

Pieneen, trooppiseen Sint Maartenin saareen tutustut mukavan tyylikkäästi Sixtin uusilla ja laadukkailla vuokra-autoilla. Laajan ajoneuvovalikoimamme taloudelliset ja näppärän kokoiset sedanit sopivat erinomaisesti ystävysten lomamatkalle, tilavat farmarit kuljettavat koko perheen ja matkatavarat vaivatta lentoasemalta hotellille, rannoille ja nähtävyyksiin, ja tilavat ja näyttävät maasturit sopivat vaikkapa liikematkalaiselle. Huomioithan ajoneuvoa varatessasi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon valitsemastasi ajoneuvokategoriasta. Tutustu samalla käteviin lisäpalveluihimme, jotka mm. opastavat vieraammilla tieosuuksilla GPS-navigaattorin avulla, turvaavat lastesi matkanteon lasten turvaistuimissa ja jakavat ajonautintoa useammalle kuljettajalle lisäkuljettajapalvelulla. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean ajoneuvon valinnassa ja kertoo tarjouksistamme.
Helppoa ja sujuvaa autonvuokrausta Prinsessa Julianan lentokentällä

Helppoa ja sujuvaa autonvuokrausta Prinsessa Julianan lentokentällä

Prinsessa Julianan lentoasema, lyhennettynä SXM, sijaitsee Karibianmeren Sint Maartenin saaren eteläosassa, noin 11 kilometrin päässä Philipsburgin kaupungista. Lentoaseman kupeessa on suosittu ja tunnettu uimaranta, Maho Beach, jonka aalloilla on mahdollista ihastella matalalla ohi lipuvia lentokoneita. Autonvuokraus Prinsessa Julianan lentokentän toimipisteessämme onnistuu suunnistamalla saattajien ja vastaanottajien aulaan, alemmassa kerroksessa. Varaa ajoneuvo näppärästi internetissä tai mobiilisovelluksellamme jo kotona, ja aloita matkasi vaivattomasti jo lentoasemalta.
Parfyymitehdas, paratiisirantoja ja liikkumisen vapautta

Parfyymitehdas, paratiisirantoja ja liikkumisen vapautta

Lomailu ja työmatkailu pienellä vehreällä Sint Maartenin saarella on upean vapauttava kokemus, kun on ensin vieraillut Sixt Autovuokraamo Prinsessa Julianan lentokentän toimipisteessä. Anna leppeiden merituulten hivellä hiuksiasi Maho Beachin rannalla, noin 11 kilometrin päässä Philipsburgin kaupungista. Pakkaa vuokra-autoon kätevästi rantavarusteet, eväät ja vaihtovaatteet. Tai lähde ihastelemaan saaren ranskalaista puolta, ja ajele parfyymitehtaaseen, Gran-Casen Tijon Parfymerieen. Suosittu kohde tarjoaa mm. oman lempituoksun valmistamista ja ikimuistoisia kokemuksia. Matkalla parfyymien maailmaan voi ihastella saaren vehreitä maisemia, pysähdellä maukkaita mereneläviä tarjoavien ravintoloiden hemmoteltavana ja tehdä ostoksia. Saarella ajomatkat ovat lyhyitä, joten ne sopivat varmasti ihanteellisesti myös perheen pienimmille. Liikematkat sujuvat tyylikkäästi, kun ajat seurueesi tilavan ja ensiluokkaisen maasturin kyydissä eteläisen saaren golfkentälle hiomaan neuvotteluita. Autonvuokraamomme Prinsessa Julianan lentokentällä tekee yrityksellenne kilpailukykyisen tarjouksen, jonka perustana ovat asiantuntemus ja laadukkaat ajoneuvot.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä St Maarten Lentoasema Juliana

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä St Maarten Lentoasema Juliana ?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä St Maarten Lentoasema Juliana sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä St Maarten Lentoasema Juliana .
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä St Maarten Lentoasema Juliana ?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 430 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä St Maarten Lentoasema Juliana

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä St Maarten Lentoasema Juliana ?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä St Maarten Lentoasema Juliana ?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to St Maarten Lentoasema Juliana

Näytä lisää