Auton vuokraus toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas.

 

Suosituin kohteessa St. Martin Grand Case Lentoas.

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas. alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen St. Martin Grand Case Lentoas.

Osoite

Route de l'Espérance, 97150 Grand Case, Saint Martin
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 16:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä St. Martin Grand Case Lentoas.

Sixt Autovuokraamo Grand Casen lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Grand Casen lentoasemalla

Kun suuntanasi on Saint Martin ja haluat aloittaa matkasi mahdollisimman sujuvasti ja mukavissa merkeissä, kannattaa varata oma vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Grand Casen lentokentältä. Toimipisteemme löydät lentokentän ulkopuolelta, mutta sinne suunnistat helposti seuratessasi kylttejämme ja tarvittaessa voit aina soittaa henkilökunnallemme, jotta he osaavat odottaa teitä saapuvaksi ja neuvoa tarkemmin. Vuokra-autojen valikoimamme on laaja ja saat sen aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat merkkiautot, jotka palvelevat niin työ- kuin lomamatkalaisia. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla kulkee niin yksinmatkustava kuin vaikka koko perhe ja pääset kohteesta toiseen varmasti laadukkaasti. Kun haluat seikkailla ja matkustaa tilavasti, kannattaa tutustua tyylikkäisiin maastureihimme ja valita sieltä oma suosikkinsa tälle reissulle. Ystävällisesti huomautamme, että lupaamme vuokra-ajoneuvon valitsemastanne ajoneuvokategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen taata. Kun haluat varauksesta juuri itsellesi sopivan, kannattaa sitä höystää kattavilla lisäpalveluilla. GPS-navigaattori auttaa reittivalinnoissa, lisäkuljettaja on myös mahdollista lisätä varaukselle. Lapsiperheille meiltä löytyy turvalliset lastenistuimet, jotta koko perhe matkustaa hyvillä mielin. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!
Aloita unohtumaton matka jo lentokentältä Sixtin kautta

Aloita unohtumaton matka jo lentokentältä Sixtin kautta

Grand Casen lentokenttä, lyhennettynä SFG, sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin keskustasta ja sinne ajelet noin 17 minuutissa. Saint Martin on mahtava paikka vierailla, varsinkin kun käyttää autonvuokrausta Grand Casen lentokentän toimipisteestämme, jolloin pääsee tutustumaan kohteeseen monipuolisesti ja omien aikataulujen puitteissa. Soita toimipisteeseemme tai asiakaspalveluumme ja varaa oma Sixtin vuokra-autosi Grand Casen lentokentältä vaikka samantien. Autonvuokrauspisteemme löydät Grand Casen lentokentän ulkopuolelta.
Hurmaava Saint Martin odottaa Sixtin vuokra-autoilijoita

Hurmaava Saint Martin odottaa Sixtin vuokra-autoilijoita

Saint Martin on hurmaava trooppinen saari Karibian koillisosassa ja sieltä löytyy paljon tekemistä ja nähtävää, olitpa sitten rantaloman perässä tai haluat seikkailla ympäri saarta omalla Sixt-vuokra-autolla. Vuokra-auton keula kannattaa kohdistaa Maho Beach -rannalle, jossa pääset nauttimaan kristallinkirkkaasta merivedestä ja hienohiekkaisesta rannasta. Sinne on matkaa noin 13 kilometriä ja se tulee olemaan todella ajomatkan arvoinen. Koko perheelle sopiva kohde on Loterie Farm -seikkailupuisto, jossa kuluu rattoisasti lähes koko päivä. Ota kaikki irti saarielämästä käyttämällä autonvuokausta Grand Casen lentokentällä, niin pääset matkaan Sixt-vuokra-autolla, joka mahdollistaa sinulle monipuolisen ja unohtumattoman matkan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä St. Martin Grand Case Lentoas.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas. sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä St. Martin Grand Case Lentoas.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä St. Martin Grand Case Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to St. Martin Grand Case Lentoas.

Näytä lisää