Auton vuokraus alueella Saint Martin

 

Suosituin kohteessa Saint Martin

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä St. Martin Grand Case Lentoas. alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Saint Martin

Sixtin lisäpalvelut oman valintasi mukaan

Sixtin lisäpalvelut oman valintasi mukaan

Saint Martinin Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi autonvuokrauspalvelut ammattimaisin ottein, pitkällä kokemuksellaan alalta. Meiltä vuokratessasi saat aina käyttöösi uudet, vain keskimäärin kolmisen kuukautta käytössä olleet vuokra-autot. Saint Martinissa löydät toimipisteemme lentokentältä, näppärästi heti saarelle laskeuduttuasi. Tänne voit varata sinua odottamaan joko kätevän kokoisen henkilöauton, lisätilaa tarjoavan farmarin tai monenlaisia maastoja ketterästi kiipeävän maasturin. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varaa auto tulevalle lomallesi Saint Martinissa jo tänään!Muistathan vuokra-auton varausta Saint Martinin matkalle tehdessäsi, että Sixt Autovuokraamo voi taata haluamallesi ajoneuvolle ainoastaan kategorian, mutta ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Tarkka menopeli selviää perillä kohteessa. Varusta tehdessäsi pyydämme myös huomioimaan kattavat lisäpalvelumme, joiden joukosta voit valita omaan matkaasi parhaimmin sopivat ratkaisut. Tarjolla on muun muassa matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit, jotka tuovat vapauden tunnetta lomasuunnitelmiisi. Lisäkuljettaja on fiksu veto silloin, kun mukaan lähtee useampikin ajokortin omistaja. Räätälöi sivuillamme omannäköisesi paketti.
Vuokra-autolla halki huumaavan kauniin Saint Martinin saaren

Vuokra-autolla halki huumaavan kauniin Saint Martinin saaren

Karibianmerellä sijaitseva Saint Martin on trooppinen saari, joka on jaettu kutakuinkin keskeltä kahtia Ranskan ja Alankomaiden kesken. Saint Martin tunnetaan myös maailman pienimpänä saarena. Ranskalle kuuluva saaren pohjoispuoli on nimeltään Saint Martin ja eteläpuoli, joka kuuluu Alankomaille, tottelee nimeä St. Maarten. Kurvaa Sixtin vuokra-autollasi läpi pikkuruisen Saint Martinin saaren molemmat osat, ja koe saaren tarjoamat ikimuistoiset elämykset kokonaan omien aikataulujesi mukaisesti. Väkiluvultaan ja pinta-alaltaan pienessä Saint Martinissa lomaillessa on helppo vaihtaa päälle lomamoodi. Valloittavan kauniit hiekkarannat pitävät huolen siitä, että pääset lataamaan akut viihtyisästi. Ja kun akut on ladattu, voit suunnata vaikka ostoksille pieniin puoteihin, joista osa on merkkiliikkeitä ja osa intialaisten pitämiä puoteja, joissa kuuluu asiaan tinkiä hinnoista. Kierrettäväksi riittää monia hulppeita hiekkarantoja, kuten esimerkiksi Orient Beach ja Maho Beach, minkä lisäksi snorklaus ja surffaus ovat täällä suosittuja ajanvietteitä. Grand-Case on saaren kulinaarinen keskus, löytyen saaren ranskalaiselta puolelta. Nämä kaikki koet kätevästi vuokra-auto allasi. Tee varaus jo nyt ja päivien laskeminen unelmalomasi alkuun voi alkaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Saint Martin

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Saint Martin?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Saint Martin sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Saint Martin.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Saint Martin?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Saint Martin. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Saint Martin

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Saint Martin?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Saint Martin?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Saint Martin?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Saint Martin

Näytä lisää