Autonvuokraus
St Maarten Lentoasema Juliana
Piilota
Sint Maarten // Simpson Bay // St Maarten Lentoasema Juliana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus St Maarten Lentoasema Juliana: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Road No. 48
  . Simpson Bay SX +1-7215454822
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SXM
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Prinsessa Julianan lentokentällä

Pieneen, trooppiseen Sint Maartenin saareen tutustut mukavan tyylikkäästi Sixtin uusilla ja laadukkailla vuokra-autoilla. Laajan ajoneuvovalikoimamme taloudelliset ja näppärän kokoiset sedanit sopivat erinomaisesti ystävysten lomamatkalle, tilavat farmarit kuljettavat koko perheen ja matkatavarat vaivatta lentoasemalta hotellille, rannoille ja nähtävyyksiin, ja tilavat ja näyttävät maasturit sopivat vaikkapa liikematkalaiselle. Huomioithan ajoneuvoa varatessasi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon valitsemastasi ajoneuvokategoriasta. Tutustu samalla käteviin lisäpalveluihimme, jotka mm. opastavat vieraammilla tieosuuksilla GPS-navigaattorin avulla, turvaavat lastesi matkanteon lasten turvaistuimissa ja jakavat ajonautintoa useammalle kuljettajalle lisäkuljettajapalvelulla. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean ajoneuvon valinnassa ja kertoo tarjouksistamme.

Helppoa ja sujuvaa autonvuokrausta Prinsessa Julianan lentokentällä

Prinsessa Julianan lentoasema, lyhennettynä SXM, sijaitsee Karibianmeren Sint Maartenin saaren eteläosassa, noin 11 kilometrin päässä Philipsburgin kaupungista. Lentoaseman kupeessa on suosittu ja tunnettu uimaranta, Maho Beach, jonka aalloilla on mahdollista ihastella matalalla ohi lipuvia lentokoneita. Autonvuokraus Prinsessa Julianan lentokentän toimipisteessämme onnistuu suunnistamalla saattajien ja vastaanottajien aulaan, alemmassa kerroksessa. Varaa ajoneuvo näppärästi internetissä tai mobiilisovelluksellamme jo kotona, ja aloita matkasi vaivattomasti jo lentoasemalta.

Parfyymitehdas, paratiisirantoja ja liikkumisen vapautta

Lomailu ja työmatkailu pienellä vehreällä Sint Maartenin saarella on upean vapauttava kokemus, kun on ensin vieraillut Sixt Autovuokraamo Prinsessa Julianan lentokentän toimipisteessä. Anna leppeiden merituulten hivellä hiuksiasi Maho Beachin rannalla, noin 11 kilometrin päässä Philipsburgin kaupungista. Pakkaa vuokra-autoon kätevästi rantavarusteet, eväät ja vaihtovaatteet. Tai lähde ihastelemaan saaren ranskalaista puolta, ja ajele parfyymitehtaaseen, Gran-Casen Tijon Parfymerieen. Suosittu kohde tarjoaa mm. oman lempituoksun valmistamista ja ikimuistoisia kokemuksia. Matkalla parfyymien maailmaan voi ihastella saaren vehreitä maisemia, pysähdellä maukkaita mereneläviä tarjoavien ravintoloiden hemmoteltavana ja tehdä ostoksia. Saarella ajomatkat ovat lyhyitä, joten ne sopivat varmasti ihanteellisesti myös perheen pienimmille. Liikematkat sujuvat tyylikkäästi, kun ajat seurueesi tilavan ja ensiluokkaisen maasturin kyydissä eteläisen saaren golfkentälle hiomaan neuvotteluita. Autonvuokraamomme Prinsessa Julianan lentokentällä tekee yrityksellenne kilpailukykyisen tarjouksen, jonka perustana ovat asiantuntemus ja laadukkaat ajoneuvot.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste St Maarten Lentoasema Juliana SXM Airport Road No. 48 . Simpson Bay 18.040091, -63.097262 +1-7215454822

Sixt-toimipiste St Maarten Lentoasema Juliana SXM

Airport Road No. 48
. Simpson Bay
 
Puhelinnro +1-7215454822

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service