Auton vuokraus maassa Slovakia

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Slovakia

Suosituin kohteessa Slovakia

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kosice Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Slovakia

Autonvuokraus Sixtiltä Slovakiassa

Autonvuokraus Sixtiltä Slovakiassa

Sixt autovuokraamot Slovakiassa tarjoavat suuren valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi meiltä löydät hyödylliset aukioloajat ja kätevät toimipisteiden sijainnit. Osaava henkilökuntamme neuvoo ja opastaa myös mielellään mikäli sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Slovakiassa. Suosituimmilta automerkeiltä voit valita oman suosikkisi, esimerkiksi kätevät minibussit isommalle porukalle tai kompakti sedani yksin matkustavalle. Sixt autonvuokraus tarjoaa myös koko perheelle sopivat farmarimallit ja citymaasturit tilaa arvostavalle. Tyylikkäät avo- ja urheiluautot tarjoavat hieman luksusta ajokokemukseesi. Tutustu myös suosittuihin premium-malleihimme. Huomioithan että emme pysty varaustilanteessa takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan valitun autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme sekä hyödyllisiin lisäpalveluihin, kuten GPS-navigaattori, jonka voit helposti lisätä vuokra-autoosi. Löydä vuokra-autosi Slovakiassa ja varaa se etukäteen helposti netistä!
Ajokulttuuri Slovakiassa

Ajokulttuuri Slovakiassa

Slovakian ajokulttuuri ei poikkea suuresti kotimaassa totutusta, mutta ennen autonvuokrausta on hyvä tutustua paikallisiin sääntöihin. Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja turvavöiden käyttö on pakollista kaikille autossa matkustaville. Yleisesti ottaen tiet ovat hyvässä kunnossa. Maasto on kuitenkin paikoin vuoristoista pohjoisessa, Karpaattien vuoriston alueella. Maan nopeusrajoitukset sijoittuvat taajamien 50km/h ja moottoritien 130km/h välille. Slovakiasta löytyy neljä pidempää moottoritietä, jotka sijaitsevat eri puolella maata ja ovat kaikki maksullisia. Moottoritiellä ajamisesta peritään maksu, joka hoidetaan ostamalla tarra, joka kiinnitetään tuulilasiin. Tarran voi ostaa huoltoasemalta tai maan rajalta. Kannattaa myös varautua muuttuviin sääolosuhteisiin, erityisesti talvisin kannattaa varautua lumen tuloon maan pohjoisosissa, jolloin liikenne voi olla hieman kaoottista. Bratislavan keskustassa ja vanhassa kaupungissa voi autolla liikkuminen olla hankalaa, koska yksisuuntaisia katuja on paljon ja parkkipaikkojakin rajoitetusti. Auton vuokraaminen on kuitenkin helpoin tapa liikkua Slovakiassa, sillä erityisesti suurten kaupunkien ulkopuolella julkisen liikenteen aikataulut eivät aina ole täysin luotettavia. Autonvuokraus Slovakiassa kannattaa!
Viehättävä Bratislava ja sen nähtävyydet

Viehättävä Bratislava ja sen nähtävyydet

Maan pääkaupunki, Bratislava sijaitsee Tonavan varrella, Itävallan ja Unkarin rajojen läheisyydessä. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Pyhän Martinuksen katedraali, Priimaksen palatsi sekä Slavin monumentti, joka kuvaa kaupungin vapautumista toisen maailmansodan jälkeen ja tarjoaa upeat maisemat kohti kaupunkia. Kaupungista löydät myös useita museoita sekä Devinin linnan, jonne hurautat keskustasta 20 minuutissa vuokra-autollasi. Kaupungin ulkopuolelta löydät muitakin kiehtovia kohteita, kuten kaupungin eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha, joihin saavut helposti vuokra-autolla. Jos haluat nähdä maata enemmän, muita tutustumisen arvoisia kaupunkeja ovat esimerkiksi Ko%u0161ice ja Banská Bystrica, joka sijaitsee kahden eri luonnonpuiston välissä ja tarjoaa upeita luontomaisemia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Slovakia

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Slovakia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Slovakia sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Slovakia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Slovakia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 128 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Slovakia

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Slovakia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Slovakia?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Slovakia

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Slovakia

Näytä lisää