Auton vuokraus alueella Poprad

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Poprad

Sixt Autovuokraamosta lisäpalvelut sujuvaan ajoon Popradissa

Sixt Autovuokraamosta lisäpalvelut sujuvaan ajoon Popradissa

Saavuttuasi itäisen Slovakian Popradiin matka starttaa näppärästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta, jossa monipuoliseen autovalikoimaan sisältyvät taloudelliset henkilöautot, tilavammat farmarit, maastossa kuin maastossa selviytyvät nelivedot, sekä premium-luokan urheilu- ja avoautot ylelliseen ajokokemukseen. Autokalustomme on suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten vuokra-autoksi valitsemasi ajoneuvo on luotettava ja turvallinen ajettava. Varauksen voi tehdä nettisivuillamme tai voit olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluun, joka auttaa kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä mielellään. Autonvuokraus Popradissa on avain helppoon matkantekoon!Autonvuokraus Popradissa antaa käyttöösi vapaat ajokilometrit, joten jos suunnitelmissa on pidempi reissu, kannattaa hyödyntää lisäkuljettajaa koskeva lisäpalvelumme, joka antaa mahdollisuuden vaihtaa kuskia kesken matkan, kunhan seurueesta löytyy kaksi yli 21-vuotiasta ajokortillista henkilöä. Meiltä löytyy paljon muitakin hyödyllisiä lisäpalveluita, kuten lapsiperheiden arvostamat lasten turvaistuimet, joilla takapenkkiläiset pidetään tyytyväisinä ja turvassa ajomatkoilla. Suosittelemme myös lisävakuutuksiamme, joiden kanssa voi tien päälle lähteä rauhallisin mielin, koska tietää varautuneensa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle kunnolla, esimerkiksi lasi- ja rengasturvan avulla. GPS-navigaattori on kätevä varuste, olitpa sitten työmatkalla kiirehtimässä tapaamisesta toiseen tai lomamatkalla tietyt nähtävyydet mielessä. Voit varata vuokra-auton sekä lisäpalvelut nettisivuillamme, mutta otathan ystävällisesti huomioon, että voimme luvata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä automerkkiä.
Sixtin vuokra-auto vie perille Popradin jylhissä maisemissa

Sixtin vuokra-auto vie perille Popradin jylhissä maisemissa

Tatravuorten kupeessa sijaitsevalla Popradin kaupungilla on pitkä historia 1200-luvulta alkaen ja vuosien saatossa siitä on tullut alueen merkittävin kaupunki niin teollisuuden, turismin kuin hallinnon suhteen. Keskuskatua ja -aukiota ympäröivät historialliset rakennukset, jotka kertovat menneestä ajasta, kuten vuonna 1592 rakennettu renessanssi kellotorni, joka seisoo St. Egidiuksen protestanttisen kirkon vieressä, jossa on nähtävillä keskiaikaista seinämaalausta. Popradista pohjoiseen sijaitsee Slovakian kuuluisin kansallispuisto, Vysoke Tatry, joka tarjoaa vuoden ympäri paitsi upeita vuoristomaisemia, myös paljon tekemistä. Kesällä patikointi ja pienten vuoristokylien ihailu on hyvä vaihtoehto, talvella hiihtokeskuksissa pääsee todelliseen talviurheilun tunnelmaan. Popradia ympäröi monta muutakin kansallispuistoa nopean ajomatkan päässä, joten voit suunnata vuokra-autollasi helposti kauniita maisemia ihastelemaan.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Poprad
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Poprad.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Poprad?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Poprad. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Poprad?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Poprad
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Poprad?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Poprad?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Poprad

Näytä lisää