Autonvuokraus
Bratislava
Piilota
Slovakia // Bratislava
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bratislava

Sixtin kautta autonvuokraus Bratislavassa on helppoa ja nopeaa, joten pääset matkaan pikimmiten. Oletko lyhyellä työreissulla? Vuokraa auto Sixtiltä ja pääset kokouksesta toiseen käden käänteessä. Päivän jälkeen voit hurauttaa esimerkiksi puistoon virkistäytymään. Lomamatkailijoille auton vuokraaminen on suositeltavaa: tutustut parhaiten maan kulttuuriin, historiaan ja luontoon vuokra-autolla. Bratislavan Sixt Autovuokraamo tarjoaa laajan autovalikoiman, joista voit valita henkilöauton, farmarin tai urheiluauton kaupunkiajoon. Jos suunnitelmissasi on lähteä vuoristoon, voi maasturi olla parempi valinta. Selaile autokategorioita ja lisäpalveluja verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään! Sixtin ystävällinen asiakaspalvelu auttaa kysymyksissäsi viikon jokaisena päivänä.

 
 • Bratislava Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Letisko M. R. Stefanika
  823 11 Bratislava

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bratislava/Aston Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Bajkalska 22
  821 09 Bratislava

  ma. - su.08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Aloita Bratislavan matka Sixt Autovuokraamosta

Slovakian pääkaupunki Bratislava on väkiluvultaan yksi Euroopan pienimmistä, mutta nähtävää riittää. Vuokraa auto Sixtiltä ja lähde tutkimusmatkalle! Hoida autonvuokraus heti Bratislavan lentokentällä, niin pääset nauttimaan vapaudesta jo ensimmäisenä päivänä. Voit valita mieleisesi autokategorian, mutta huomioi, että emme voi luvata tiettyä mallia tai merkkiä. Kun vuokraat auton Sixtiltä, voit täydentää autonvuokrausta lukuisilla lisäpalveluilla. Jos seurueessasi on useampi henkilö, jakakaa ajaminen valitsemalla lisäkuljettaja. Myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton. Vaikka olisit kokenut kuljettaja, on hyvä ottaa vakuutus kaiken varalta. GPS-navigaattori on myös hyvä valinta, jotta löydät haluamaasi kohteeseen, etkä eksy vahingossa naapurimaan puolelle!

Bratislava on erinomainen kohde vuokra-autoiluun

Bratislavan sijainti Tonavan varrella Itävallan ja Unkarin rajalla on ainutlaatuinen. Pyöräile Tonavan rantaa pitkin, käy Bratislavan linnassa ja kiertele vilkkaassa 1700-luvun vanhassa kaupungissa. Jos haluat tutustua Slovakiaan laajemmin, suosittelemme käymään idyllisissä pikkukaupungeissa Pezinok, Sväty Jur ja Modra. Historiaa tarjoaa myös maan vanhin kaupunki Nitra, joka on noin 75 kilometriä Bratislavasta.

Kun kaipaat raitista ilmaa, suuntaa vuokra-autollasi kohti vihreämpää Bratislavaa. Lyhyen ajomatkan päässä keskustasta sijaitsee suosittu virkistysalue Zelezna Studnicka. Lähde aamulla Karpaattien vuoristoon vaeltamaan tai maastopyöräilemään ja rentoudu iltapäivällä viinitiloilla Bratislavan ympäristössä. Suuntaa lopuksi Devinin linnan raunioille ihastelemaan maisemia ja auringonlaskua. Ehdit tehdä kaiken tämän ja enemmän Sixtin vuokra-autolla!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service