Autonvuokraus
Kosice
Piilota
Slovakia // Kosice
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kosice

Autonvuokraus Kosicessa hoituu nopeasti ja vaivattomasti, kun valitset Sixtin. Meillä on kilpailukykyiset hinnat, osaava henkilökunta sekä kattava valikoima laadukkaita ajoneuvoja. Kosicen autovuokraamosta voit vuokrata taloudellisen henkilöauton esimerkiksi työmatkoille tai kaupunkiajeluun. Oletko lähdössä vuoristoon seikkailemaan? Sixtin autokalustosta löytyy myös nelivetomaastureita. Vuokra-autoilu Slovakiassa on mielekkäämpää, kun hankit tarvittavat lisävarusteet. GPS-navigaattori helpottaa suunnistamisessa ja lastenistuin turvaa perheen pienimmät. Tutustu saatavilla oleviin vuokra-autoihin ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme. Kun perehdyt vuokrausehtoihin ja teet varauksen hyvissä ajoin, pääset nopeammin matkaan saavuttuasi kohteeseen! Sixtin asiakaspalvelu ja autovuokraamo Kosicessa auttavat mielellään vuokrausta koskevissa kysymyksissä.

 
 • Kosice Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Letisko-Barca
  041 75 Kosice

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Kosicen autovuokraamon kattavat palvelut

Kun vuokraat auton Sixtiltä, voit luottaa siihen, että saat laadukkaan ja turvallisen ajoneuvon käyttöösi. Autovalikoimastamme löytyy uusimmat mallit ja suosituimmat merkit. Kosicessa voit valita vuokra-autoksi henkilöauton, farmarin tai maasturin. Sekä työmatkat että päiväretket vapaa-ajalla taittuvat nopeasti ja turvallisesti! Huomioi, että voimme ainoastaan luvata autokategorian, mutta emme tiettyä mallia. Auton vuokraaminen Kosicessa on mukavaa ja helppoa Sixtin selkeän varausjärjestelmän ja useiden lisäpalvelujen ansiosta. GPS-navigaattori auttaa löytämään nähtävyydet ja vaelluspolut. Lastenistuimen ansiosta koko perhe matkustaa mukavasti, ja vakuutus pelastaa yllättävissä tilanteissa. Tiesitkö, että myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton Sixtiltä? Tutustu autokalustoon ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Kosicessa.

Sixtin vuokra-autolla saat eniten irti Kosicen-matkastasi

Slovakian itäosissa sijaitseva Kosice on maan toiseksi suurin kaupunki, joka on täynnä historiaa ja kulttuuria. Tutki arkkitehtuuria, käy museoissa ja nauti sivukatujen tunnelmasta ennen kuin lähdet tai jatkat matkaa seuraavaan kohteeseen. Autonvuokraus Kosicessa antaa sinulle mahdollisuuden lähteä kauemmas ja tutustua Slovakiaan paremmin. Majesteettiset Spisin linnanrauniot odottavat vain tunnin ajomatkan päässä. Matkalla voit pysähtyä naapurikaupungissa Presovissa. Kosicen ympäristö tarjoaa myös erinomaiset puitteet vaeltamiseen. Ihaile maisemia Suvic-vuorella ja pulahda sen jälkeen Ruzin-järveen, tai ota suunnaksi Slovensky Krasin kansallispuisto. Jos vierailet Kosicessa talvella, vuokraa auto ja vietä päivä Jahodnan tai Kavecanyn hiihtokeskuksessa. Sixtin vuokra-autolla liikut vapaasti missä ja milloin vain!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service