Autonvuokraus
Kosice Lentoasema
Piilota
Slovakia // Kosice // Kosice Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kosice Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Letisko-Barca
  041 75 Kosice SK +421-907-992064
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KSC
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Kosicen lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Kosicen lentokentällä palvelee sinua, kun haluat edullisen ja luotettavan vuokra-auton käyttöösi heti matkasi alussa. Autonvuokraus Kosicen lentokentällä on hyvä valinta, kun haluat aloittaa matkasi Slovakiaan ilman huolia kulkemisistasi - olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla. Voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, lapsiperheille sopivan farmarin tai maasturin, jolla pärjäät vaativissakin ajo-olosuhteissa. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, mutta emme tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt Autovuokraamo sijaitsee lentokentällä saapumisportteja vastapäätä vasemmalla puolella.

Autonvuokraus Kocisen lentokentällä

Kosicen lentokenttä (lyhenteeltään KSC) sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kosicen kaupungista, jonne matka lentokentältä taittuu vuokra-autolla ajaen näppärästi noin vartissa. Autonvuokraus Kosicen lentokentällä käy kätevästi - tee varaus etukäteen joko nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Saat vuokra-auton käyttöösi lentokentällä lentosi saavuttua asioidessasi Sixt-toimipisteessä saapumisportteja vastapäätä. Huomioithan, että kaupungin keskustassa ei ole omaa Sixt-toimipistettä, joten vuokra-auto kannattaa hankkia alle jo Kocisen lentokentällä.

Tutustu historialliseen Kosiceen vuokra-autolla ajellen

Kosice on itäisen Slovakian kulttuurillinen ja teollinen keskus, sijaiten Hornadjoen laaksossa Tatran kaakkoispuolella. Täällä pääset käsiksi kaupungin historiaa henkivään tunnelmaan kaikkein kätevimmin Sixtin vuokra-autolla. Kaupungin tunnetuin maamerkki on Elisabeth Pyhän katedraali, joka sijaitsee kaupungin keskusaukiolla. Katedraali edustaa goottilaista tyyliä, ja se on rakennettu 1300-luvulla. Kiviportaita pitkin voi kivuta katedraalin torniin, josta on upeat näköalat kaupunkiin. Kosicessa kannattaa käydä myös Hlavne Nam -keskusaukiolla. Aukiota koristavat kauniit kukkatarhat ja aukion reunoilla palvelevat kahvilat. Aukiolla sijaitsee myös Itä-Slovakian galleria, jossa on näytillä modernia taidetta. Musikaalinen suihkulähde soittaa aukiolla iloisia sävelmiä tasatunnein.

Historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata vuokra-auton nokka kohti Itä-Slovakian museota, jossa voi tutustua paikalliseen taiteeseen, kulttuuriin ja luonnonhistoriaan. Historian havinaa voit aistia myös Kosicen alaportin museossa, joka sijaitsee vuonna 1996 löydetyissä vanhan linnoituksen raunioissa. Kaupungin keskiaikaiseen historiaan voit tutustua myös Rodosto & Miklusin vankilassa, jossa on näytteillä esineitä ja dokumentteja 1400-1700 -luvuilta. Voit myös vierailla kaupungissa myös 14 metriä korkealla ruton uhrien muistomerkillä, joka on pystytetty muistuttamaan Kosicen selviytymisestä läpi sotien ja ruttoepidemioiden. Ota vuokra-auto käyttöösi Sixt Autovuokraamosta, ja kierrät kätevästi nämä ja monet muutkin nähtävyydet.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kosice Lentoasema KSC Letisko-Barca 041 75 Kosice 48.671700, 21.235100 +421-907-992064

Sixt-toimipiste Kosice Lentoasema KSC

Letisko-Barca
041 75 Kosice
 
Puhelinnro +421-907-992064

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service