Autonvuokraus
Brnik
Piilota
Slovenia // Brnik
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Brnik

Sixt Autovuokraamo Brnikissä on erinomainen lähtöpiste Slovenian-matkallasi, sillä se sijaitsee Ljubjanan lentokentällä. Vuokra-autolla pääset maan eri puolille parissa tunnissa. Sixtin valikoimaan kuuluu suosituimpien automerkkien uusimpia malleja. Voit vapaasti valita mieleisesi autokategorian ja täydentää varauksen hyödyllisillä lisävarusteilla. Sixtin palvelupisteessä Brnikissä voit valita vuokra-autoksi esimerkiksi farmarin, henkilöauton, urheiluauton tai pakettiauton. Saavuit sitten Sloveniaan työ- tai lomamatkalle, vuokraamalla auton saat päättää omat aikataulusi ja matkakohteesi. Tutustu Sixtin palvelutarjontaan ja autokategorioihin verkkosivuillamme ja tee varaus jo tänään. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa joka päivä. Sixtin asiantunteva henkilökunta ja luotettavat ajoneuvot varmistavat sen, että autonvuokraus Brnikissä on vaivatonta.

 
 • Ljubljana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kiertele Sloveniaa turvallisesti Sixtin vuokra-autolla

Auton vuokraaminen Sixtiltä on nopeaa ja helppoa. Pääset matkaan alta aikayksikön, kun teet varauksen hyvissä ajoin ja ilmoitat noutoajan etukäteen. Vuokra-auton palautus Brnikissä onnistuu mihin vuorokaudenaikaan tahansa, joten voit ottaa lomastasi kaiken irti. Sixtin kautta saat räätälöidä autonvuokrauksesi Brnikissä omien mieltymystesi mukaan. Meillä on lukuisia lisäpalveluja, kuten esimerkiksi lastenistuin, GPS-navigaattori ja lisäkuljettaja. Alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton Sixtiltä, joten kerää ystäväporukka kasaan ja lähtekää Slovenian kiertomatkalle. Löydät varmasti mieleisesi vuokra-auton autovalikoimastamme. Sixt lupaa valitsemasi kategorian, mutta ei valitettavasti tiettyä mallia. Miltä kuulostaisi neliveto maasturi tai luksusauto?

Sixt Autovuokraamo Brnik antaa avaimet Slovenian matkakohteisiin

Zgornji Brnik on pieni kylä, joka sijaitsee noin 30 kilometriä Ljubjanasta pohjoiseen. Kansainvälisen lentokentän lisäksi lähiseuduilla ei ole paljon nähtävää, mutta keskeinen sijainti tarjoaa erinomaiset puitteet Slovenian kiertomatkalle. Kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Brnikissä, matka pääkaupunkiin Ljubjanaan taittuu noin puolessa tunnissa. Jos olet läpikulkumatkalla, istahda hetkeksi puistoon tai kahvilan terassille joen varteen. Mikäli aikaa riittää, kannattaa vierailla Ljubjanan linnassa ja Presernov trg -aukiolla.

Houkutteleeko luonto? Kun olet saanut Sixtin vuokra-autosi Brnikin autovuokraamosta, ota suunnaksi Triglavin kansallispuisto. Vaellusreitit tarjoavat upeita maisemia vuorien, järvien ja jäätiköiden lomassa. Jos merellinen ilmasto ja maisemat ovat enemmän mieleesi, aja vuokra-autolla Piranin idylliseen rannikkokaupunkiin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service