Autonvuokraus
Koper
Piilota
Slovenia // Koper
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Koper

Laadukas palvelu ja monipuolinen autovalikoima odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Koperissa. Hyvin varustellut vuokra-autot ovat uusia, noin kolme kuukautta vanhoja autoja. Tarjolla on monenkokoisia autoja pienistä henkilöautoista premium-luokan sedaneihin ja farmareihin. Jos matkustajia tai tavaroita on enemmän, minibussi tai pakettiauto on osuva valinta vuokra-autoksi. Tarkista verkkosivultamme edullinen hinnoittelu ja tarjolla olevat hyödylliset lisäpalvelut.

 
 • Koper

  Sixt Autonvuokraus
  Pristaniska 21
  6000 Koper

  ma. - pe.08:00 - 15:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Asiantuntevaa autonvuokrausta Koperissa

Olitpa loman, työn tai muun merkeissä liikkeellä, saat Sixtiltä laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Voit valita vuokra-autosi koon tarpeesi mukaisesti. Autokalustossamme on sopivan kokoisia taloudellisia henkilöautoja niin yksin, kaksin kuin perheen kanssa matkustavillekin. Jos matkatavaroita on paljon tai harrastusvälineet vievät tilaa, suuri farmari tai maasturi on oikea ratkaisu vuokra-autoa valitessa. Minibussiin mahtuu jopa yhdeksän hengen seurue ja tarpeen tullen voit ottaa vuokra-autoksi Koperissa myös pakettiauton. Pystyt varaamaan itsellesi autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Autovuokraamomme Koperissa tarjoaa myös useita lisäpalveluja. Voit nimetä vuokra-autoon varakuljettajan tai ostaa vakuutukseen lisäturvaksi lasi-, rengas- tai kolariturvan. Muita edullisia lisävarusteita ovat muun muassa GPS-navigaattori, bluetooth, tavarateline ja suksiboksi. Lapsiperheet saavat vuokra-autoonsa Koperissa tarvittaessa turvakaukalon tai sopivan kokoisen lasten turvaistuimen.

Nauti Välimeren maisemista vuokra-autolla

Adrianmeren rannikolla Sloveniassa sijaitseva Koper on noin 50 000 asukkaan satamakaupunki. Sen historia yltää ainakin 1500 vuoden päähän ja keskustasta löytyykin kapea ja sokkeloinen venetsialaistyylinen keskiaikainen vanhakaupunki. Näyttävimpiä rakennuksia ovat Praetorian palatsi ja Marian katedraali. Autonvuokraus Koperissa maksaa itsensä takaisin, sillä mukavan päiväretken voi tehdä noin kuudenkymmenen kilometrin päähän Postojnan tippukiviluoliin. Massiivinen, yli 20 kilometriä pitkä luolasto on vaikuttava kokonaisuus. Postojnasta on kätevä ajella vuokra-autolla kymmenisen kilometriä luoteeseen ja käydä Predjaman noin 500 vuotta vanhassa linnassa. Koperin länsipuolella muutaman kilometrin ajomatkan päässä on Zusternan vesipuisto, jossa koko perhe varmasti viihtyy. Vartin ajomatkan päästä löytyy Strunjanin luonnonsuojelualue, jossa voi nauttia upeista rantakallioista ja koskemattomasta luonnosta.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service