Autonvuokraus
Ljubljana
Piilota
Slovenia // Ljubljana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ljubljana

Autonvuokraus Ljubljanassa on helppoa ja nopeaa Sixt autovuokraamon palveluilla. Vuokraamalla auton Ljubljanassa näet ja koet enemmän. Pääset vaihtavaan maisemaa aina oman aikataulusi puitteissa. Meillä valittavinasi on erilaisia, laadukkaita ja eri varustetasolla vuokrattavia automalleja. Voit valita perheen tarpeisiin soveltuvan tila-auton, maasturin vaativampaankin matkailuun tai näppärän ja taloudellisen vuokra-auton kaupunkiajeluun. Mikäli matkustat Ljubljanassa liikeasioissa, arvostat varmasti ajomukavuutta ja helppoutta. Laadukkaan vuokra-auton lisäksi tarjoamme laajan valikoiman lisäpalveluita ja -tarvikkeita nostamaan matkasi laatua.

 
 • Ljubljana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Ljubljana Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Trg osvobodilne fronte 6
  1000 Ljubljana

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Ljubljana

  Sixt Autonvuokraus
  Miklosiceva 14
  1000 Ljubljana

  ma. - pe.09:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Laadukkaita vuokra-autoja Ljubljanan matkallesi

Ljubljana on Slovenian pääkaupunki, ja se tarjoaa monenlaista nähtävää. Autovuokraamomme Ljubljanassa tervehtii sinua kattavilla palveluillaan. Suosittelemme lämpimästi, että valmistaudut matkaasi jo etukäteen ja varaat tarpeidesi mukaisen vuokra-auton online-palvelumme kautta hyvissä ajoin. Ljubljanassa on kattava ja toimiva maantieverkosto ja Sixt vuokra-auton avulla siirryt näppärästi paikasta toiseen, nähtävyydestä toiseen, ajellen ja nauttien maan kauniista ja monipuolisesta tarjonnasta. Autonvuokraus Ljubljanassa helpottaa matkaasi huomattavasti ja voit valita allesi juuri sinun tarpeidesi mukaisen vuokra-auton. Varaa toiveidesi mukainen vuokra-auto tarvittavine lisäpalveluineen, kuten GPS-navigaattori ja kattavat vakuutukset, ja olet jo lähtökuopissa valmiina matkaan. Autovuokraamomme Ljubljanassa varustaa sinut matkaan tarvittaessa rajoittamattomilla kilometreillä. Huomaathan, että varaamme toiveidesi mukaisen autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä automerkkiä.

Ljubljana yllättää matkailijan kauneudellaan

Ljubljanassa on mukava matkustaa, varsinkin kun allasi on laadukas vuokra-automme. Sinun ei tarvitse kuin nauttia mukavasta matkustamisesta ja Slovenian kauniista maisemista. Ljubljana tarjoaa pienestä koostaan huolimatta runsaasti tehtävää ja nähtävää. Kaupunki kätkee sisäänsä paljon historiaa, kulttuuria sekä erinomaisen runsaan ravintolatarjonnan, jossa on mistä valita. Kaupunkia halkoo Ljubjanica-joki, jota pitkin voi risteillä jokilaivan kyydissä nauttien kauniin kaupungin maisemista veneestä käsin. Ljubljanan kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja sen ympärillä sijaitsee monia hienoja kohteita, joihin pääset sujuvimmin vuokra-autolla: Maan toiseksi suurin kaupunki Maribor tai maan vanhin kaupunki Ptuj hurmaavat matkailijan. Molemmat näistä kaupungeista sijaitsevat lyhyen matkan päässä Ljubljanasta. Ota allesi vuokra-auto Ljubljanan matkallesi ja tutustu alueeseen laajemmin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service