Autonvuokraus
Ljubljana Lentoasema
Piilota
Slovenia // Ljubljana // Ljubljana Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ljubljana Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik SI +386-42382414
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LJU
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Ljubljanan lentoasemalla (LJU), joka tunnetaan myös Joe Pucnikin kansainvälisen lentoaseman nimellä, palvelee niin vapaa-ajan matkustajia kuin liikeasioilla matkaavia. Autonvuokraus Ljubljanan lentoasemalla on helppoa ja vaivatonta. Vuokra-autojen valikoima on laaja, mutta tämä kohde on kasvattanut suosiotaan matkailijoiden parissa suuresti, joten varaukset on suositeltavaa tehdä jo ennen matkaa. Tällöin myös asiointi vuokraamossa lennon jälkeen on huomattavasti nopeampaa. Toki myös viime hetkellä varauspäätöksen tekeviä palvellaan ja autonvuokraus Ljubljanan Joe Pucnikin kansainvälisellä lentoasemalla on mahdollista vielä paikan päällä toimistossakin. Itse autonvuokrauksen ohella saatavilla on laaja kattaus erilaisia lisävarusteita esimerkiksi lapsiperheille. Voit ottaa vuokraamosta myös mielenrauhan takaavat vakuutukset vuokra-autolle.

Joe Pucnikin kansainvälinen lentoasema Ljubljanassa - autonvuokraus

Sixt autonvuokrauksen toimipiste Ljubljanan lentoasemalla löytyy aivan lentokentän ainoaa terminaalia vastaanpäätä sijaitsevasta pysäköintitalosta. Kompakti lentokenttä sijaitsee varsin hyvällä paikalla, ja maan kaikki kolkat ovat kentältä käytännössä korkeintaan vain kahden tunnin ajomatkan päässä. Slovenia on varsin kompakti maa (pinta-alaltaan hieman Pohjois-Karjalan maakuntaa pienempi) ja sen tieverkosto on erittäin hyväkuntoinen. Myös paikallisten ajotyyliä voidaan luonnehtia keskieurooppalaiseksi, kuten niin montaa muutakin asiaa maassa. Vuokra-auton käyttö on siis hyvin huoletonta. Itse pääkaupunki on lentokentältä noin 25 minuutin ja 25 kilometrin pituisen ajomatkan päässä. Rannikon Koperiin ajaa noin 75 minuutissa ja turistien suosimalle Bled-järvelle pohjoisessa noin 25 minuutissa.

Intiimi ja vehreä pääkaupunki

Moni matkailija suuntaa ensimmäiseksi vuokra-autollaan Ljubljanan lentoasemalta maan pääkaupunkiin. Ljubljanaan on helppo ihastua, sillä se tuntuu ainakin suomalaisesta matkaajasta heti jollakin tapaa... no, kotoisalta. Kenties se johtuu siitä, ettei tämä maansa suurin kaupunki ole liian suuri: asukkaita siellä on hieman alle 290 000. Lisäksi kaupunki on erittäin vehreä. Puistot ja viheralueet ovat arvostettuja ja hyvin hoidettuja. Jokiristeily kaupungin läpi virtaavalla Ljubjanican joella on mainio tapa aloittaa kohteeseen tutustuminen. Kaupungista käsin on helppo tehdä päiväretkiä myös maan muihin kohteisiin, sillä pääkaupunki sijaitsee käytännössä keskellä maata. Myös esimerkiksi Kroatian Zagreb ja Pula ovat helpon matkan päässä, samaten Triesten kaunis satamakaupunki Italian puolella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ljubljana Lentoasema LJU Zg. Brnik 130 a 4210 Brnik 46.233053, 14.458008 +386-42382414

Sixt-toimipiste Ljubljana Lentoasema LJU

Zg. Brnik 130 a
4210 Brnik
 
Puhelinnro +386-42382414

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service