Autonvuokraus
Maribor
Piilota
Slovenia // Maribor
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Maribor

Autonvuokraus Mariborissa Sloveniassa on niin työmatkailijoille kuin lomalaisillekin mahdollisuus helppoon ja edulliseen kulkemiseen paikasta toiseen. Vuokra-auto Mariborissa on mahdollista vuokrata monenlaiseen tarpeeseen. Ajoneuvoja löytyy autovalikoimastamme aina taloudellisista henkilöautoista isoihin pakettiautoihin. Autokalustomme vuokra-autot ovat uusia ja ne on varusteltu nykyaikaisesti. Autovuokraamomme on luotettava ja asiantunteva paikka hankkia kulkuneuvo vuokralle.

 
 • Maribor Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Maribor

  Sixt Autonvuokraus
  Partizanska 48
  2000 Maribor

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Mariborissa

Autonvuokraus Mariborissa on helppoa ja voit tehdä vuokra-auton varauksen jo hyvissä ajoin etukäteen netissä. Sixt Autovuokraamo Mariborissa ei takaa, että saat vuokralle juuri tietyn merkin tai mallin ajoneuvon, sen sijasta sinä voit tehdä valinnan autoluokasta, sen mukaan millaisen ajoneuvon tarvitset käyttöösi. Vuokra-autojen valikoimissa on runsaasti tilavia pakettiautoja, taloudellisia henkilöautoja kaupunkiajoon, 4x4 maastureita maastoon kuin maastoon sekä kookkaita farmariautoja. Vuokra-autoihin on saatavilla lisävarusteina muun muassa mukavia lastenistuimia ja navigaattoreita, joiden ansiosta matkasi vie suoraan kohti päämäärää. On myös mahdollista ottaa vuokra-ajalle vakuutus kauttamme ja valita lisäkuljettaja, mikäli siihen on tarvetta.

Nauti Mariborin maisemista ja lukemattomista nähtävyyksistä vuokra-autolla

Autonvuokraus Mariborissa Sloveniassa on samalla hieno mahdollisuus tutustua kaupungin upeisiin maisemiin sekä nähtävyyksiin, joita se matkailijalle tarjoilee. Vuokra-autolla Mariborissa kuljet niin lyhyet kuin hieman pidemmätkin matkat nopeasti ja helposti. Maribor Castle esimerkiksi on suosittu kohde, jossa voit vuokra-autolla käydä. Se on upea linna, joka sijaitsee noin kilometrin matkan päässä keskustasta. Maribor Regional Museum on museo, jonne matka ajaen kestää hieman yli 10 minuuttia ydinkeskustasta. Museon näyttävät arkkitehtuuriset yksityiskohdat ja vaihtuvat näyttelyt ovat omiaan viihdyttämään museoista ja arkkitehtuurista pitävää vierasta. Urheilusta pitävän kannattaa suunnata kulkunsa vaikkapa Maribor Pohorje Ski Resortiin, joka on kaupungin vilkas hiihtokeskus. Siellä pääset laskettelemaan ja lautailemaan, sekä nauttimaan vauhdista ja rinteiden maisemista. Se sijaitsee noin 5 kilometriä keskustasta etelään. Vuokra-autolla liikkuessa pääset vaivatta kiertelemään kaikki kiinnostavat kohteet.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service