Auton vuokraus toimipisteestä Maribor

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Maribor

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Maribor alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Maribor toimipaikkaan

Osoite

Partizanska 48, 2000 Maribor, Slovenia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipaikassa Maribor

Kurvaa matkaan Sixt Autovuokraamo Mariborin kautta

Kurvaa matkaan Sixt Autovuokraamo Mariborin kautta

Aloita huoleton loma Slovenian Mariborissa vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamo Mariborista. Mariborin-toimipisteemme sijaitsee kätevästi kaupungin päärautatieaseman vieressä, joten vuokra-auto on helppo noutaa kaupunkiin saapuessaan. Mariborin keskustassa sijaitsevalta rautatieasemalta on myös hyvä lähteä tutkimaan kaupunkia. Vuokra-autolla tutustut kaupungin nähtävyyksiin omassa aikataulussasi, ja vuokra-autossa myös matkatavarat kulkevat vaivatta mukana. Autonvuokraus Mariborissa on kätevä tapa liikkua kaupungissa myös bisnesmatkalaisille, sillä vuokra-autolla on helppo kulkea tapaamisesta toiseen ja takaisin majoituspaikkaan. Sixt Autovuokraamo Mariborista lähdet myös helposti tutustumaan esimerkiksi läheiseen Pohorjen vuoristoalueeseen tai Mariborin viinialueisiin, sillä toimipiste sijaitsee hyvien yhteyksien varrella H2-moottoritien kupeessa. Oli kyseessä sitten lomamatka tai vierailu työn puitteissa, Sixt Autovuokraamon laajasta valikoimasta löytyy ajoneuvo jokaisen autoilijan tarpeisiin. Valikoimastamme löydät tunnettujen automerkkien henkilöautot, farmarit, maasturit ja pakettiautot aina kilpailukykyiseen hintaan. Ota siis suunnaksesi Sixtin Mariborin toimipiste, kun etsit luotettavaa vuokra-autoa Mariborissa.
Asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Sixt Autovuokraamo Mariborista

Asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Sixt Autovuokraamo Mariborista

Kansainvälinen Sixt Autovuokraamo tarjoaa osaavaa autonvuokrauspalvelua ympäri maailman. Autonvuokrauksessa Mariborissa kannattaakin kääntyä Sixtin puoleen. Sixtin vuokra-autot ovat uusia ja erinomaisesti varusteltuja. Olemme valinneet ajoneuvomme luotettavilta merkeiltä, ja meiltä vuokraat sekä laadukkaat henkilöautot, farmarit, maasturit että pakettiautot edulliseen hintaan. Varauksen teet kätevästi verkossa, jolloin vuokra-autosi odottaa sinua kaupunkiin saapuessasi. Voit valita varausta tehdessäsi mieleisesi autokategorian, mutta emme valitettavasti voi taata käyttöösi tietyn merkkistä tai mallista autoa. Laajan autovalikoiman lisäksi tarjoamme sinulle valikoiman lisäpalveluita, joiden avulla teet ajokokemuksestasi entistä mukavamman. Voit esimerkiksi ottaa autoosi lisäkuljettajan, joka mahdollistaa ajovastuun jakamisen, tai valita käyttöösi GPS-navigaattorin, jonka avulla kohteeseen löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Vuokratessasi auton meiltä saat aina käyttöösi myös rajoittamattoman kilometrimäärän ajokilometrejä. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa autokategorian sekä lisäpalveluiden valinnassa viikon kaikkina päivinä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Maribor
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Maribor?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Maribor sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Maribor.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Maribor?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 53 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Maribor
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Maribor?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Maribor?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Maribor

Näytä lisää