Auton vuokraus toimipisteestä Rogaska Slatina/Delivery Serv.

 

Ohjeet toimipisteeseen Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Osoite

Delivery and Collection, 3250 Rogaska Slatina, Slovenia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Rogaska Slatinassa matkaan Sixt Autovuokraamon kautta

Rogaska Slatinassa matkaan Sixt Autovuokraamon kautta

Sixt Autovuokraamo Rogaska Slatina toivottaa sinut tervetulleeksi Itä-Slovenian upeisiin maisemiin! Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja nauti matkastasi Rogaska Slatinan kylpyläkaupunkiin täysin siemauksin. Vuokra-autolla Rogaska Slatinan hurmaavaan kaupunkiin, sen kuuluisaan kylpylätarjontaan ja ympäröivään upeaan luontoon tutustuminen on helppoa, kun voit suunnitella reittisi ja aikataulusi itse. Toimitamme vuokra-autosi valitsemaasi osoitteeseen ja noudamme sen sieltä vuokra-ajan päätyttyä. Voit siis saada vuokra-autosi esimerkiksi suoraan hotellillesi toimitettuna. Sinun tarvitsee vain tehdä varaus verkkosivuillamme. Autonvuokraus Rogaska Slatinassa ei siis voisi olla helpompaa! Tarpeistasi riippuen voit vuokrata meiltä joko henkilöauton, farmarin, urheiluauton tai maasturin. Minkälaisen vuokra-auton valitsetkin, löydät sen meiltä aina edulliseen hintaan. Jos tarvitset apua autonvuokraukseen liittyen tai sinulla on kysymyksiä palveluistamme, osaava asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä. Älä siis epäröi olla meihin yhteydessä!
Valitse sinulle sopiva vuokra-auto laajasta autovalikoimastamme

Valitse sinulle sopiva vuokra-auto laajasta autovalikoimastamme

Autonvuokraus Rogaska Slatinassa on paras tapa nähdä kaupunkia ja sen lähialueita. Vuokra-autolla seudulla helppo liikkua nauttimaan kaupungin kylpylöistä, hyvinvointipalveluista ja muusta tarjonnasta. Meiltä löydät uudet ja laadukkaat vuokra-autot aina erinomaiseen hintaan. Autovaihtoehdoista ei Sixtillä ole pulaa, sillä valikoimastamme löytyvät sekä henkilöautot, farmarit, urheiluautot että maasturit laatumerkeiltä kuten Volkswagenilta, Opelilta ja Audilta. Varausta tehdessäsi voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman autokategorian, mutta emme valitettavasti voi luvata tietyn merkkistä tai mallista autoa. Valittuasi autokategorian, voit lisäksi valita erilaisista lisäpalveluista, joiden avulla teet autoilusta Sloveniassa entistä mukavampaa. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi suunnistamista helpottavat GPS-navigaattorit, erikokoiset lastenistuimet ja lisäkuljettajan valinta, jonka avulla ajovastuun voi jakaa kahden ihmisen kesken. Lisäksi voimme tarjota vuokra-autoosi esimerkiksi internet- ja bluetooth-palvelut. Ota siis suunnaksi Sixt Autovuokraamo Rogaska Slatina, kun etsit laadukasta vuokra-autoa Itä-Sloveniassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rogaska Slatina/Delivery Serv..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rogaska Slatina/Delivery Serv.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rogaska Slatina/Delivery Serv.?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Rogaska Slatina/Delivery Serv. syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rogaska Slatina/Delivery Serv.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rogaska Slatina/Delivery Serv.

Näytä lisää