Autonvuokraus
Rogaska Slatina
Piilota
Slovenia // Rogaska Slatina
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rogaska Slatina

Autonvuokraus Rogaska Slatinassa sujuu näppärästi Sixt Autovuokraamossa, jossa autokalustoon kuuluvat taloudelliset henkilöautot, farmarit, vankat nelivedot sekä korkealuokkaiset urheilu- ja avoautot. Toimipisteen tarkempiin aukioloaikoihin ja autovalikoimaamme voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme sekä tehdä siellä varauksen mieleisestäsi vuokra-autosta. Voit myös soittaa luotettavaan asiakaspalveluumme ja neuvomme ajoneuvon valinnassa mielellämme sekä kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.

 
 • Rogaska Slatina/Delivery Serv.
  Delivery and Collection
  3250 Rogaska Slatina

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Rogaska Slatina/Delivery Serv.

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery and Collection
  3250 Rogaska Slatina

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Rogaska Slatinan Sixt Autovuokraamosta kätevät lisäpalvelut vuokra-autoon

Olitpa sitten tullut Sloveniaan työmatkalle tai lomareissulle, Sixtin lisäpalvelut tuovat helppoutta ja joustoa matkaan. GPS-navigaattori on yksi perusvarusteista, joka auttaa vierailla teillä suunnistamisessa niin työ- kuin lomamatkailijaa ja estää ajan kulumista turhaan harhailuun, jolloin aikaa jää paremmin itse matkan tarkoitukseen. Perhelomalle pienten lasten kanssa saapuneet matkaajat valitsevat mielellään lasten turvaistuimet vuokra-autoon, jotta takapenkkiläisten matkustamisesta tulee turvallisempaa ja mukavampaa. Oletko vuokraamassa auton yhdessä kaverin kanssa? Muista nimetä matkalle lisäkuljettaja, niin pääsette kumpikin tarttumaan rattiin kesken matkan, kun kuskia voi vaihtaa ongelmitta. Tutustu myös erilaisiin tarjoamiimme lisävakuutuksiin, joiden avulla voi varautua yllätyksiin tien päällä, ja lisää haluamasi lisäpalvelut varaukseesi, mutta muistathan vuokra-autoa varatessa, että emme lupaa tiettyä automallia, vaan pelkästään ajoneuvon kategorian.

Rogaska Slatinassa autonvuokraus vie kylpylöistä vuoristoon

Itäisessä Sloveniassa sijaitseva pikkukaupunki Rogaska Slatina yhdistetään terveyskylpylöihin. Alueen kauniit maaseutumaisemat ja parantava mineraalivesi ovat tuoneet matkailijoita vuosikausien ajan viihtymään ja rentoutumaan alueelle. Keskustan Rogaska Spa on Slovenian suurin terveyteen ja kauneuteen keskittyvä keskus 40 lääkärin voimin, ja se on erikoistunut gastroenterologisiin ja ruoansulatukseen liittyviin sairauksiin, mutta siellä voi nauttia myös pelkästä perinteisestä kylpemisestä ja kauneushoidoista.

Vuokra-autolla pääset helposti myös lähikohteisiin, kuten noin 15 kilometrin päässä sijaitsevaan, Boc-vuorten korkeimmalle vuorelle ja sitä ympäröivään luonnonpuistoon, jossa voi patikoida tai pyöräillä rentoutuen luonnonhelmassa. Toisenlainen luontokohde löytyy hieman pidemmältä, reilun 30 kilometrin päästä, Cerovecista, jossa on kaktuspaviljonki, joka esittelee peräti 7000 erilaista kaktuslajia ympäri maailmaa. Molemmat kohteet ovat saman tien varrella, joten voit poiketa halutessasi molemmissa, kun allasi on Sixtin vuokra-auto!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service