Autonvuokraus
Secovlje
Piilota
Slovenia // Secovlje
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Secovlje

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua henkilökohtaisesti Secovljessa. Vuokraa itsellesi ajoneuvo tarpeitasi vastaten laajasta vuokra-autovalikoimastamme. Kattava valikoimamme ajoneuvoja pitää sisällään erikokoisia henkilöautoja ja farmareita, maastureita ja pakettiautoja. Autonvuokraus Secovljessa on vaivatonta, tutustu valikoimaan verkossa ja valitse itsellesi sopivin kulkupeli.

 
 • Portoroz Lentoasema
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la. - su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Portoroz Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la. - su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Palveleva Sixt Autovuokraamo Secovljessa

Sixt Autovuokraamo Secovljessa löydät kilpailukykyiset hinnat, ajankohtaisia tarjouksia, joustavat ehdot ja todella kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Saat lisäksi henkilökohtaista palvelua vuokra-autoasioissasi ammattitaitoiselta ja palvelevalta henkilökunnaltamme. Kaikki vuokra-automme ovat tunnettujen automerkkien tunnettuja ja uusimpia malleja. Tarvettasi vastaavan auton lisäksi saat meiltä helposti varaustasi tukevat lisävarusteet. Voit esimerkiksi lisätä varauksellesi navigaattorin, jonka avulla varmistat, ettet eksy Secovljessa tai sen lähialueilla. Tais jos matkustat lasten kanssa, voit lisätä varauksellesi lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkustavat turvallisesti. Muistathan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei jotain tiettyä merkkiä tai mallia. Tutustumalla verkkosivuillamme autonvuokraukseen ja saatavilla oleviin lisäpalveluihin jo etukäteen helpotat autonvuokraustasi merkittävästi. Jos et löydä vastausta kysymyksiisi, niin voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Secovlje - portti Sloveniaan

Secovlje on pieni kaupunki Slovenian lounaisosassa, Kroatian ja Italian välisellä kapealla kaistaleella. Kaupungissa on vain reilu 500 asukasta ja se elää pääosin turismin turvin. Kroatian ja Slovenian välisistä rajanylityspaikoista Secovlje on vilkkain. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Secovlje Salina Nature Park, jossa pääset tutustumaan alueen historialliseen pääelinkeinoon eli suolan valmistamiseen. Sinne ajelet Secovljen Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla ketterästi noin 10 minuutissa. Lukuisat suola-altaat ja tarkkaan dokumentoitu historia suolan valmistamisesta avaa silmiä. Kaupungista löytyy myös vanha luostari ja sen kirkko, jotka edustavat aikansa hienoa arkkitehtuuria. Kirkolle pääset vuokra-autolla sujuvasti noin 5 minuutissa. Naapurikaupunki Portoroz sen sijaan on koko Slovenian tärkein matkailukohde ja sen lukuisat kylpylät houkuttelevatkin Secovljeen saapuneita vain vajaan 15 minuutin matkan päässä. Portorozista löydät myös rantoja ja kasinon ja musiikin ystävät osaavat varmasti arvostaa Rolling Stones -museota, johon ajelet Secovljesta vuokra-autollasi noin vartissa. Sixt Autovuokraamo Secovljessa tekee työ- tai lomamatkasi liikkumisesta helpompaa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service