Autonvuokraus
Sri Lanka
Piilota
Sri Lanka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sri Lanka: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Sri Lankassa

Autonvuokraus Sri Lankassa on erittäin kätevä ja edullinen tapa liikkua helposti paikasta toiseen ja nähtävyydeltä nähtävyydelle. Autovuokraamo Sri Lankassa tarjoaa sinulle paitsi edullisen autonvuokrauksen, myös kattavan valikoiman vuokra-autoja. Voit vuokrata maasturin, henkilöauton, farmarin, urheiluauton tai avoauton. Tämän lisäksi autovuokraamomme tarjoaa asiakkailleen turvaa erilaisten vakuutusten muodossa esimerkiksi lasi- ja rengasrikon varalle. Jos matkustajina on lapsia voit hankkia heille lisävarusteena lastenistuimet. Ja mikäli paikat eivät ole sinulle täysin tuttuja, kannattaa harkita GPS-navigaattoria, joita on myös lisävarusteina saatavilla. Sen sijaan että takaisimme tietyn automallin, lupaamme sinulle että voit valita haluamasi autoluokan. Helpoiten vuokraaminen onnistuu verkkosivullamme tai puhelimitse.

Liikenne Sri Lankassa

Autonvuokraus Sri Lankassa voi tuoda sinulle eteen monia kysymyksiä paikallisesta liikenteestä ja sen tavoista sekä säännöistä, joita autoilijoiden tulisi liikenteessä noudattaa. Esimerkiksi onko liikenne oikeanpuoleinen vai vasemmanpuoleinen? Kerron tässä hieman Sri Lankan liikenteestä, mutta jos sinulla jää jotakin kysyttävää, niin autovuokraamo Sri Lankassa auttaa sinua mielellään. Liikenne maassa on vasemmanpuoleista, toisin kuin meillä Suomessa on totuttu. Paikoittain tiet ovat huonokuntoisia ja erittäin kapeita. Autoilijat eivät juurikaan pysähtele suojateiden eteen. Suomalaisten ajotavat poikkeavat suuresti paikallisten ajotavoista, joten liikenteessä kannattaa olla tarkkana. Liikenteen joukossa kulkee pyöräilijöitä, jalankulkijoita ja jopa eläimiä. Ruuhkainen liikenne, kapeat ajotiet ja puuttuvat kävelytiet voivat aiheuttaa liikenteessä yllättäviä vaaratilanteita ja niihin on autonvuokraajan syytä varautua.

Sixtin vuokra-autolla ehdit nähdä lomallasi paljon enemmän

Autonvuokraus Sri Lankassa on on helppo tapa tutkia maan antia. Jos pidät luonnosta voit tutustua muun muassa kansallispuistoihin ja niiden eläimiin. Polonnaruwan rauniokaupunki on historiallinen paikka, jossa on kallioon veistettyjä vanhoja patsaita, jotka ovat varsin elävän näköisiä ja saavat matkailijat ihmettelemään niiden eläväistä olemusta. Adams Peak puolestaan on vanha pyhiinvaelluskohde, jonka huipulle pääsee, mikäli jaksaa kiivetä huimat 4800 kiviaskelmaa. Yksi parhaiten Aasiassa säilyneistä vanhoistakaupungeista on Galle, jota ympäröi korkeat ja vahvat muurit. Siirtomaa-ajan asussa säilynyt vanha keskusta on nähtävyys jo itsessään. Gallesta löytyy ravintoloita, putiikkeja, hotelleja sekä majataloja. Jotta voisit kiertää kaikki nämä kohteet sekä lisäksi maan monet teeviljelmät, kauniit rannat ja muut upeat nähtävyydet, kannattaa sinun hankkia käyttöösi vuokra-auto Sri Lankasta Sixtiltä. Ja jos nähtävyydet eivät sinua niinkään kiinnosta voit vaikkapa pakata mukaan eväät ja ajaa kauniiseen maisemaan niistä nauttimaan.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service