Auton vuokraus maassa Sri Lanka

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Sri Lanka

Suosituin kohteessa Sri Lanka

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Colombo Internat. Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Sri Lanka

Autonvuokraus Sixtillä Sri Lankassa

Autonvuokraus Sixtillä Sri Lankassa

Autonvuokraus Sri Lankassa on erittäin kätevä ja edullinen tapa liikkua helposti paikasta toiseen ja nähtävyydeltä nähtävyydelle. Autovuokraamo Sri Lankassa tarjoaa sinulle paitsi edullisen autonvuokrauksen, myös kattavan valikoiman vuokra-autoja. Voit vuokrata maasturin, henkilöauton, farmarin, urheiluauton tai avoauton. Tämän lisäksi autovuokraamomme tarjoaa asiakkailleen turvaa erilaisten vakuutusten muodossa esimerkiksi lasi- ja rengasrikon varalle. Jos matkustajina on lapsia voit hankkia heille lisävarusteena lastenistuimet. Ja mikäli paikat eivät ole sinulle täysin tuttuja, kannattaa harkita GPS-navigaattoria, joita on myös lisävarusteina saatavilla. Sen sijaan että takaisimme tietyn automallin, lupaamme sinulle että voit valita haluamasi autoluokan. Helpoiten vuokraaminen onnistuu verkkosivullamme tai puhelimitse.
Liikenne Sri Lankassa

Liikenne Sri Lankassa

Autonvuokraus Sri Lankassa voi tuoda sinulle eteen monia kysymyksiä paikallisesta liikenteestä ja sen tavoista sekä säännöistä, joita autoilijoiden tulisi liikenteessä noudattaa. Esimerkiksi onko liikenne oikeanpuoleinen vai vasemmanpuoleinen? Kerron tässä hieman Sri Lankan liikenteestä, mutta jos sinulla jää jotakin kysyttävää, niin autovuokraamo Sri Lankassa auttaa sinua mielellään. Liikenne maassa on vasemmanpuoleista, toisin kuin meillä Suomessa on totuttu. Paikoittain tiet ovat huonokuntoisia ja erittäin kapeita. Autoilijat eivät juurikaan pysähtele suojateiden eteen. Suomalaisten ajotavat poikkeavat suuresti paikallisten ajotavoista, joten liikenteessä kannattaa olla tarkkana. Liikenteen joukossa kulkee pyöräilijöitä, jalankulkijoita ja jopa eläimiä. Ruuhkainen liikenne, kapeat ajotiet ja puuttuvat kävelytiet voivat aiheuttaa liikenteessä yllättäviä vaaratilanteita ja niihin on autonvuokraajan syytä varautua.
Sixtin vuokra-autolla ehdit nähdä lomallasi paljon enemmän

Sixtin vuokra-autolla ehdit nähdä lomallasi paljon enemmän

Autonvuokraus Sri Lankassa on on helppo tapa tutkia maan antia. Jos pidät luonnosta voit tutustua muun muassa kansallispuistoihin ja niiden eläimiin. Polonnaruwan rauniokaupunki on historiallinen paikka, jossa on kallioon veistettyjä vanhoja patsaita, jotka ovat varsin elävän näköisiä ja saavat matkailijat ihmettelemään niiden eläväistä olemusta. Adams Peak puolestaan on vanha pyhiinvaelluskohde, jonka huipulle pääsee, mikäli jaksaa kiivetä huimat 4800 kiviaskelmaa. Yksi parhaiten Aasiassa säilyneistä vanhoistakaupungeista on Galle, jota ympäröi korkeat ja vahvat muurit. Siirtomaa-ajan asussa säilynyt vanha keskusta on nähtävyys jo itsessään. Gallesta löytyy ravintoloita, putiikkeja, hotelleja sekä majataloja. Jotta voisit kiertää kaikki nämä kohteet sekä lisäksi maan monet teeviljelmät, kauniit rannat ja muut upeat nähtävyydet, kannattaa sinun hankkia käyttöösi vuokra-auto Sri Lankasta Sixtiltä. Ja jos nähtävyydet eivät sinua niinkään kiinnosta voit vaikkapa pakata mukaan eväät ja ajaa kauniiseen maisemaan niistä nauttimaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Sri Lanka

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Sri Lanka?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sri Lanka sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sri Lanka.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Sri Lanka?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 25 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Sri Lanka

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Sri Lanka?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Sri Lanka?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Sri Lanka

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Sri Lanka

Näytä lisää