Autonvuokraus
Kokkola Rautatieasema
Piilota
Suomi // Kokkola // Kokkola Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kokkola Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rautatienkatu 1
  67100 Kokkola FI +358-201122525
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: KOKX01
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 22:30
la. - su.10:00 - 22:30
 
 24 h nouto
24 h palautus

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Kokkola Rautatieasemalle

Kun saavut Kokkolaan työn tai loman perässä, kannattaa reissu aloittaa Sixt Autovuokraamo Kokkola Rautatieaseman kautta. Tarjoamme uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat tunnettujen merkkien ajoneuvot aina kilpailukykyiseen hintaan ja meiltä löytyy sopivat ajoneuvot juuri sinun tarpeisiisi. Nimensä mukaisesti toimipisteemme sijaitsee Kokkolan rautatieaseman sisällä ja sinne onkin helppo saapua vaikka suoraan junasta. Kokkolan keskustasta saavut paikalle vaikka kävellen noin 10 minuutissa ja matkaa jatkat kätevästi omalla Sixtin vuokra-autolla eteenpäin. Sixt Kokkola Rautatieasemalta löydät taloudelliset henkilöautot ja farmarit, joilla matkustat turvallisesti Kokkolassa. Näyttävät urheilu- ja avoautot kuljettavat tyylikkäästi työtapaamisiin. Tilavilla maastureilla taas taittuu pidemmätkin ajomatkat mukavasti. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Koko valikoimamme löytyy verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään viikon jokaisena päivänä!

Nauti Kokkolasta enemmän Sixt vuokra-auton kyydissä

Autonvuokraus Sixt Kokkola Rautatieasemalta tarjoaa käyttöösi hyvin varustellut ja laadukkaat vuokra-autot aina edulliseen hintaan! Varaustasi voit muokata kätevästi monipuolisilla lisäpalveluillamme, joilla teet varauksesta juuri itsellesi sopivan. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja niitä onkin mukava käyttää hyödyksi, kun lisäät varaukseen kätevän GPS-navigaattorin, joka vapauttaa sinut nauttimaan ajosta entistä enemmän. Lapsiperheille tarpeellinen lisä on lastenistuimet, joiden ansiosta perheen pienimmätkin matkaavat turvallisesti. Mikäli matkassa on mukana useampi ajokortillinen, varaukseen kannattaa lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee nauttimaan Sixt-ajomukavuudesta. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa. Ystävällisesti pyydämme myös huomioimaan, että voimme luvata vuokra-ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat vasta noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit rauhassa tehdä varauksesi jo vaikka samantien. Maksaessasi varauksen vasta noudettaessa, voit tehdä muutokset ja peruutukset maksutta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 22:30
la. - su.10:00 - 22:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kokkola Rautatieasema KOKX01 Rautatienkatu 1 67100 Kokkola 63.834891, 23.131443 +358-201122525

Sixt-toimipiste Kokkola Rautatieasema KOKX01

Rautatienkatu 1
67100 Kokkola
 
Puhelinnro +358-201122525

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Sixt-toimipiste sijaitsee rautatieaseman päärakennuksen sisällä.


Sixt-pysäköinti:

Sixt-merkityt parkkipaikat löytyvät Kokkolan Rautatieaseman päärakennuksen pohjoispuolella. Avaimenpalautuslaatikko on rautatieaseman päärakennuksen pohjoisella seinustalla, vain noin 20 metriä Sixt-merkityiltä parkkipaikoilta.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

SIXT-henkilökunta on teitä vastassa rautatieasemalla varaamallanne noutoajankohdalla. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

SIXT-merkityt parkkipaikat ja avainpalautuslaatikko sijaitsevat rautatieaseman pohjoispuolen seinustalla. SIXT-henkilökunta ohjeistaa teille tarkan sijainnin.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service