Auton vuokraus alueella Kruunupyy

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Kruunupyy

Autonvuokraus Kruunupyyssä on mutkatonta ja nopeaa

Autonvuokraus Kruunupyyssä on mutkatonta ja nopeaa

Sixt autovuokraamo Kruunupyyssä sijaitsee Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman yhteydessä, noin 20 kilometriä Kokkolasta ja 30 kilometriä Pietarsaaresta. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, voit valita taloudellisen ja kätevän sedanin esimerkiksi työmatkalle tai koko perheelle sopivan maasturiauton. Isommalle porukalle puolestaan sopii parhaiten farmariauto tai minibussi. Voit tutustua tarjoamiimme automalleihin nettisivuillamme. Osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sopivan vuokra-auton Kruunupyyssä juuri sinulle! Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto kattavasta valikoimastamme. Haluamme että autonvuokraus Kruunupyyssä on sinulle helppoa. Suosittelemme myös tutustumaan tarjoamiimme lisäpalveluihin, jotka tekevät auton vuokrauksesta entistä mutkattomampaa. Voit esimerkiksi lisätä lasi- ja rengasturvan tai kolariturvan pientä lisämaksua vastaan. Lisäksi voit lisätä ajomukavuutta GPS-navigaattorilla, jottet pääse eksymään. Perheen pienimmille puolestaan voit lisätä lastenistuimen, jolloin koko perhe matkustaa mukavasti. Kaikki vuokra-automme sisältävät myös ilmastoinnin ja vakionopeudensäätimen sekä vapaat ajokilometrit. Meiltä löydät myös tarvittavat lisäpalvelut helpottamaan matkantekoa, kuten mahdollisuuden lisätä lisäkuljettajan. Muistathan että varausvaiheessa emme voi taata tiettyä automerkkiä vaan autokategorian. Tutustu eri vaihtoehtoihin nettisivuillamme!
Näe kaunis Länsi-Suomi vuokraamalla auto

Näe kaunis Länsi-Suomi vuokraamalla auto

Idyllinen Kruunupyy sijaitsee Länsi-Suomen sydämessä. Autovuokraamo Kruunupyyssä sijaitsee Kokkola-Pietarsaari lentoaseman yhteydessä, josta on helppo lähteä tutkimaan ympäristöä ja Kruunupyyn kaunista luontoa. Kruunupyyssä voit tutustua vanhaan käsityöperinteeseen ja vuokraamalla auton pääset helposti tutustumaan myös Luodonjärveen saarineen, jossa voit myös käydä uimassa kauniissa ympäristössä. Kruunupyyn Torgaren museoalue, joka tarjoaa paikallishistoriaa, on näkemisen arvoinen. Puolestaan noin puolen tunnin matkan päästä löydät Kokkolan, joka sijaitsee meren rannalla. Vuokraamalla auton pääset helposti tutustumaan Kokkolan ihastuttavaan vanhaan kaupunkiin Neristaniin, joka on yksi Suomen suurimpia puutalokaupunkeja sekä 1400-luvulta olevaan Kaarlelan kivikirkkoon. Suuntaamalla puolestaan Pietarsaaren suuntaan, voit tehdä ihanteellisesti vuokra-autolla retken 7 sillan saaristoon, joka tarjoaa upeita maisemia ja kesäisin mahdollisuuden pulahtaa uimaan ratin takaa. Sixt autovuokraamon avulla voit ottaa kaiken irti matkailusta Kruunupyyssä ja nauttia Suomen upeista saaristomaisemista!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Kruunupyy
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kruunupyy?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kruunupyy sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kruunupyy.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kruunupyy?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kruunupyy. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 11 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kruunupyy
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kruunupyy?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kruunupyy?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kruunupyy?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kruunupyy

Näytä lisää