Autonvuokraus
Tampere-Pirkkala Lentoasema
Piilota
Suomi // Tampere // Tampere-Pirkkala Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tampere-Pirkkala Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminaali 1
  33960 Pirkkala FI +358-201122530
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TMP
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00
 
 24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Tampere Lentoasema

Tarvitsetko vuokra-auton? Palvelemme sinua kaikissa autonvuokrausasioissa Tampereella Sixtin autonvuokraustoimipisteessä lentoasemalla. Tarjoamme laajasta ja edullisesta autovalikoimasta sopivan vuokra-auton niin pienelle kuin isommalle porukalle tai tavaramäärälle. Meiltä löytyvät myös premium-autot edustuskäyttöön työmatkalle. Valikoimaamme kuuluvat autot edustavat tunnettuja automerkkejä, kuten Volkswagen, Mercedes-Benz ja Skoda. Huomioithan kuitenkin, että takaamme vain valitsemasi autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä automallia. Vuokra-auton voit huoletta palauttaa meille myös aukioloaikojen ulkopuolella, Terminaali 1:en aukioloaikojen puitteissa. Lisää ajomukavuutta tuovat erilaiset lisävarusteet, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin ja erilaiset lisäturvapalvelut. Autovarauksen teet kätevästi Sixtin nettisivuilla tai vaikkapa soittamalla Tampereen lentoaseman autovuokraamon palvelevaan puhelinnumeroon.

Autonvuokraus Tampereen lentoasemalla

Tampere-Pirkkalan lentoasema, lyhennettynä TMP, sijaitsee Länsi-Suomen Pirkanmaalla Pirkkalan kunnassa, noin 17 kilometriä Tampereen keskustasta. Tampereelta on lentoasemalle bussiyhteys, jota liikennöi Tampereen seudun joukkoliikenne. Löydät Sixtin toimipisteen terminaalista 1, jossa olemme sinua vastassa ennakkoon sovittuna aikana. Olethan siis yhteydessä meihin hyvissä ajoin!

Särkänniemi, Pyynikin uimaranta ja upea luonto!

Tampere tarjoaa matkailijalle ja tutustujalle useita eri vaihtoehtoja baletista upeaan Pyynikin uimarantaan ja maankuuluun huvipuistoon, Särkänniemeen. Tampereella on kattava joukkoliikenneverkosto, mutta kätevimmin pääset liikkumaan perheen kesken omalla Sixt vuokra-autolla. Näin aikataulut eivät kiristä ja voit milloin tahansa pysähtyä ihailemaan kauniita järvimaisemia. Seikkailua ja luontoa arvostavalle on noin tunnin ajomatkan päässä Ikaalisissa henkeäsalpaavat maisemat Seitsemisen kansallispuistossa. Alueella voi myös yöpyä, ja opastettuja vaellusreittejä on yli 60 kilometrin verran. Hurauta Tampereen keskustasta noin 2 km ja tutustu Tampereen kaupunkiin kertanäkemällä Pyynikin näkötornista. Tampereen keskustassa on useita ostosmahdollisuuksia, Hämeenkadun varrella ja sen lähettyvillä. Illan hämärtyessä voit lähteä vaikka illallisristeilylle Pyhäjärvelle ja hemmotella makunystyröitäsi. Tampereen seutuun tutustuminen alkaa Sixt autonvuokrauksesta Tampereen lentoasemalta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tampere-Pirkkala Lentoasema TMP Terminaali 1 33960 Pirkkala 61.420498, 23.613934 +358-201122530

Sixt-toimipiste Tampere-Pirkkala Lentoasema TMP

Terminaali 1
33960 Pirkkala
 
Puhelinnro +358-201122530

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTIN:

SIXT-palvelupiste sijaitsee lentokentän terminaalissa 1 saapuvien hallissa samassa rivistössä muiden autovuokraamojen kanssa. Olemme paikalla ennakkovarausten mukaisesti. Ilmoitathan varauksessa saapuvan lentosi numeron, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Avaimenpalautuslokero on SIXT-palvelupisteellä.


SIXT Parking:

SIXT-parkkipaikat sijaitsevat terminaalin 1 edessä olevalla parkkialueella. Parkkialueelle ajettaessa tulee ottaa pysäköintilippu, jonka voi joko jättää autoon tai laittaa roskiin. Jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet terminaalin sisällä sijaitsevan SIXT-palvelupisteen avaimenpalautuslokeroon.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus on mahdollista terminaalin 1 aukioloaikojen puitteissa. SIXT-parkkipaikat sijaitsevat terminaalin 1 edessä olevalla parkkialueella. Parkkialueelle ajettaessa portilta otettavan pysäköintilipun voi joko jättää autoon tai laittaa roskiin. Jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet terminaalin sisällä sijaitsevan SIXT-palvelupisteen avaimenpalautuslokeroon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service