Autonvuokraus
Tampere Lentoasema
Piilota
Suomi // Tampere // Tampere Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tampere Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Varikontie 14
  33960 Pirkkala FI +358-201122530
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TMP
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:00
la.07:00 - 18:00
su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autonvuokraus Tampere Lentoasema

Tarvitsetko vuokra-auton? Palvelemme sinua kaikissa autonvuokrausasioissa Tampereella Sixtin autonvuokraustoimipisteessä lentoasemalla. Tarjoamme laajasta ja edullisesta autovalikoimasta sopivan vuokra-auton niin pienelle kuin isommalle porukalle tai tavaramäärälle, tai valitse luksusauto edustuskäyttöön tai kätevä työmatka-auto. Valikoimaamme kuuluvat autot edustavat tunnettuja automerkkejä, kuten Ford, Mercedes-Benz ja MINI. Huomioithan kuitenkin, että takaamme vain valitsemasi autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä automallia. Vuokra-auton voit huoletta palauttaa meille ympäri vuorokauden. Lisää ajomukavuutta tuovat erilaiset lisävarusteet, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin ja erilaiset lisäturvapalvelut. Autovarauksen teet kätevästi Sixtin nettisivuilla tai vaikkapa soittamalla Tampereen lentoaseman autovuokraamon palvelevaan puhelinnumeroon.

Autonvuokraus Tampereen lentoasemalla

Tampere-Pirkkalan lentoasema, lyhennettynä TMP, sijaitsee Länsi-Suomen Pirkanmaalla Pirkkalan kunnassa, noin 17 kilometriä Tampereen keskustasta. Tampereelta on lentoasemalle bussiyhteys, jota liikennöi Tampereen seudun joukkoliikenne. Löydät Sixtin toimipisteet terminaalien 1 ja 2 tuloaulasta, jossa olemme sinua vastassa ennakkoon sovittuna aikana. Olethan siis yhteydessä meihin hyvissä ajoin!

Särkänniemi, Pyynikin uimaranta ja upea luonto!

Tampere tarjoaa matkailijalle ja tutustujalle useita eri vaihtoehtoja baletista upeaan Pyynikin uimarantaan ja maankuuluun huvipuistoon, Särkänniemeen. Tampereella on kattava joukkoliikenneverkosto, mutta kätevimmin pääset liikkumaan perheen kesken omalla Sixt vuokra-autolla. Näin aikataulut eivät kiristä ja voit milloin tahansa pysähtyä ihailemaan kauniita järvimaisemia. Seikkailua ja luontoa arvostavalle on noin tunnin ajomatkan päässä Ikaalisissa henkeäsalpaavat maisemat Seitsemisen kansallispuistossa. Alueella voi myös yöpyä, ja opastettuja vaellusreittejä on yli 60 kilometrin verran. Hurauta Tampereen keskustasta noin 2 km ja tutustu Tampereen kaupunkiin kertanäkemällä Pyynikin näkötornista. Tampereen keskustassa on useita ostosmahdollisuuksia, Hämeenkadun varrella ja sen lähettyvillä. Illan hämärtyessä voit lähteä vaikka illallisristeilylle Pyhäjärvelle ja hemmotella makunystyröitäsi. Tampereen seutuun tutustuminen alkaa Sixt autonvuokrauksesta Tampereen lentoasemalta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:00
la.07:00 - 18:00
su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tampere Lentoasema TMP Varikontie 14 33960 Pirkkala 61.420230, 23.613910 +358-201122530

Sixt-toimipiste Tampere Lentoasema TMP

Varikontie 14
33960 Pirkkala
 
Puhelinnro +358-201122530

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Meet & Greet Service:

Toimipiste sijaitsee lentokentän sisällä saapuvien hallissa samassa rivistössä muiden autovuokraamojen kanssa. Olemme paikalla ennakkovarausten mukaisesti.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista 1. terminaalin aukioloaikojen puitteissa.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä