Autonvuokraus
Turku Lentoasema
Piilota
Suomi // Turku // Turku Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Turku Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentoasemantie 150
  20360 Turku FI +358-201122520
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TKU
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Turku Lentoasema

Tarvitsetko vuokra-auton? Sixt autonvuokraus Turun lentoasemalla auttaa sinua mielellään! Tarjoamme tunnetuimmat automerkit ja uusimmat mallit mm. BMW, Mercedes-Benz ja Ford. Tarvitsetko tilavan farmarimallin koko perheen reissulle, vai kenties kaksipaikkaisen urheiluauton? Luontoreissuille tarjoamme 4x4-maasturit ja valikoimamme pakettiautot sopivat erinomaisesti vaikka muuttopuuhiin. Olipa vuokra-auton tarpeesi vain pari tuntia tai kokonainen viikko, voit huoletta kääntyä puoleemme. Nämä ja monet muut automallit saat kätevästi ja edullisesti vuokralle Sixtiltä Turun lentoasemalta. Muistathan, että Sixt pystyy takaamaan ainoastaan valitun autoluokan varauksen, ei tiettyä automallia. Valitse vielä lisävarusteistamme tarpeisiisi sopivat lastenistuimet, tuntemattomammille reiteille GPS-navigaattori ja lisäturvasta esim. kolariturvan omavastuuosuuden pienentäminen.

Autonvuokraus Turun lentoasemalla

Turun lentoasema, lyhennettynä TKU, sijaitsee Lounais-Suomessa, noin 8 kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen ja 20 kilometrin päässä aurinkoisesta Naantalista. Sixtin Turun lentoaseman toimipisteemme palvelee matkailijoita vuoden jokaisena päivänä, ja löydät meidät terminaali 1:n tuloaulasta, ensimmäisestä kerroksesta. Iloiset autonvuokrauksen ammattilaiset auttavat sinua mielellään toimipisteellämme. Saat meihin helposti yhteyden myös verkkosivuiltamme, puhelimitse tai Sixt-mobiilisovelluksella.


Asiakkaiden arvostelut


Paikasta toiseen vaivatta Sixtin vuokra-autolla!

Lounais-Suomen helmi, Turku, on Suomen vanha pääkaupunki ja täynnä upeaa koettavaa. Aja Turun lentoasemalta noin 20 minuuttia Turun keskustaan ja tutustu kävellen keskiajan valtakatuun, Luostarin Välikatuun. Kesäaikaan vanha käsityöläisalue kuhisee elämää ja käsitöiden myyjiä. Turku on tärkeä satamakaupunki Saaristomeren rannalla, joten saaristo on lähellä ja karun kaunis nähtävyys itsessään. Saariin ja vesistöön voit tutustua joko veneellä, tai vuokra-autolla Saariston Rengastietä ajaen. Viivähdä saaristokierroksella hetki, ja uppoudu Paraisissa Airisto Span hemmoteltavaksi. Turusta Paraisiin ajaa noin 50 minuutissa, mikäli malttaa ajaa yhtä kyytiä eikä pysähdy maisemia ihailemaan vaikkapa Kuusistossa. Lapsiperheille mukavan ajomatkan päässä Turusta siintää aurinkoinen Naantali ja Muumimaailma. Naantaliin ajaa Turusta vain noin 20 minuutissa, joten se sopii erinomaisesti päiväretkikohteeksi. Turku tarjoaa matkailijalleen vilkkaan yöelämän, tasokkaita ravintoloita ja makoisat hotelliyöt. Koe kaikki tämä mukavasti Sixtin vuokra-autolla autoillen, vailla sitovia aikatauluja ja täynnä vapautta! Vuokra-auton voit palauttaa meille 24 h.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Turku Lentoasema TKU Lentoasemantie 150 20360 Turku 60.511172, 22.274008 +358-201122520

Sixt-toimipiste Turku Lentoasema TKU

Lentoasemantie 150
20360 Turku
 
Puhelinnro +358-201122520

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTIN:

SIXT-toimipiste sijaitsee tuloaulassa terminaalin pohjakerroksessa.


Autolla:

Turun lentoasema sijaitsee noin 10km päässä Turun keskustasta. Seuraa lentoaseman opasteita.


Julkisella kulkuneuvolla:

Bussi numero 1 liikennöi 15min välei Turun kauppatorin ja lentokentän välillä.


SIXT-pysäköinti:

SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla vuokra-autojen alueella.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa lennonnumeron, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Pysäköi auto tällöin vuokra-autojen parkkipaikalle SIXT-merkittylle parkkipaikalle, jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet terminaalin sisällä sijaitsevan SIXT-palvelupisteen avaimenpalautuslokeroon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service