Autonvuokraus
Vaasa Lentoasema
Piilota
Suomi // Vaasa // Vaasa Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Vaasa Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentokentaentie
  65380 Vaasa FI +358-201122512
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VAA
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 21:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Vaasan lentoasema

Suuntana Vaasa ja vuokra-autoa vailla? Sixt Autonvuokraus Vaasan lentoasemalla on valmiina palvelemaan sinua! Laadukkaasta vuokra-autojen valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Olet sitten etsimässä ketterää ja taloudellista kaupunkiautoa, suurempaa maasturia tai tyylikästä urheiluautoa, Sixt autovuokraamo on valmiina auttamaan. Meiltä vuokraat helposti myös pakettiauton, ja varaukseen voit lisätä tarpeidesi mukaan esim. GPS-navigointilaitteen tai lastenistuimen. Suosittelemme myös lisäturvan kuten kolariturvan tai tiepalvelun hankkimista varauksen yhteydessä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan valitun autoluokan, emme tiettyä automallia. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu ympäri vuorokauden, 24 h! Palvelemme sinua mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa tutustumaan Sixt Vaasan lentoaseman laajaan vuokra-autotarjontaan!

Auton vuokraaminen ja Sixtin palvelut Vaasan lentoasemalla

Vaasan lentoasema, lyhennettynä VAA, sijaitsee Suomen länsirannikolla kaksikielisellä Pohjanmaalla, noin 9 kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Sekä Seinäjoelle että Kristiinankaupunkiin ajaa noin tunnissa. Vaasan paikallisliikenne Oy:n bussit liikennöivät lentoaseman ja keskustan väliä, ja muuten lentoasemalle pääsee taksilla. Sixt autovuokrauksen toimipiste sijaitsee Vaasan lentoaseman tuloaulassa.

Ota Pohjanmaan parhaat palat haltuun Sixtin vuokra-autolla!

Koko Vaasan seutua leimaa merestä kohoava maa. Merenkurkun saaristo onkin ansaitusti Unescon maailmanperintökohde, jossa luonnon monimuotoisuus yllättää jokaisen vierailijan. Suomen pisimmän maantiesillan eli Raippaluodon sillan ansiosta vuokra-autolla pääsee erittäin helposti aivan Merenkurkun uskomattomien geologisten muodostelmien keskelle, alle tunnin ajomatkan päässä Vaasasta. Auton ratin takaa voit myös vaivattomasti siirtyä melomaan tai talvisin jääretkelle, moottorikelkkailemaan tai vaikka koiravaljakon vedettäväksi! Vaasan seudulla vierailun aikana kannattaa tutustua myös Vaasan eteläpuolella Mustasaaren kunnassa sijaitsevaan Stundarsin käsityöläismuseoon. Sieltä on helppo jatkaa matkaa autoillen tutustumaan Pohjanmaan rannikon idyllisiin kyliin ja vanhaan talonpoikaiskulttuuriin. Suomen suurin kasvihuonekeskittymä löytynee puolestaan alle tunnin ajomatkan päästä Närpiöstä, jonka Tomaattikarnevaalit vetävät vuosittain vierailijoita ulkomaita myöten. Vaasassa on myös erittäin monipuolinen kulttuuritarjonta, ja Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleillekin on Vaasasta vain vajaan kahden tunnin ajomatka. Oli vierailusi syy mikä tahansa, saat Pohjanmaasta enemmän irti Sixt vuokra-autolla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Vaasa Lentoasema VAA Lentokentaentie 65380 Vaasa 63.043560, 21.760680 +358-201122512

Sixt-toimipiste Vaasa Lentoasema VAA

Lentokentaentie
65380 Vaasa
 
Puhelinnro +358-201122512

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Meet & Greet toimipiste:

Tässä toimipisteessä henkilökunta on paikalla vain tarpeen mukaan (Meet & Greet). Varaukset tähän toimipisteeseen tulee tehdä ennakkoon ja henkilökuntamme tulee luovuttamaan vuokra-auton varauksessa olevana kellonaikana. Täytäthän pyydetyt tiedot huolellisesti, erityisesti puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa vuokrauksen alkaessa.


Näin löydät Sixtin:

Vaasan keskustasta lentoasemalle on matkaa noin 9 kilometriä ja kentälle on bussiyhteys keskustasta (lentokenttäbussi numero 10).


Sixt Parking:

Sixtin parkkipaikat sijaitsevat lentokentän parkkialueella ja ne ovat merkitty Sixt-logoin. Parkkialue sijaitsee kentän saapumissuuntaan nähden lentokentälle johtavan tien oikealla puolella.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Pysäköi auto Sixt-merkityille parkkipaikoille ja palauta avaimet lentokentän sisälle Sixt-palvelutiskillä sijaitsevaan avaintenpalautuslaatikkoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service