Autonvuokraus
Vantaa
Piilota
Suomi // Vantaa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vantaa

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Vantaalle! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Vantaan autokalustosta löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.

 
 • Helsinki-Vantaan Lentokenttä

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal 2, Car Rental Center
  01510 Vantaa

  ma. - su.07:00 - 01:00
  Juhlapyhä07:00 - 01:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Vantaa Tikkurila Station

  Sixt Autonvuokraus
  Ratatie 11
  01300 Vantaa

  ma. - pe.07:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Vantaa/Veho Mercedes-Benz AP

  Sixt Autonvuokraus
  Ohtolankatu 10
  01510 Vantaa

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Vantaalla on helppoa kun valitset Sixtin

Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Vantaalta varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Vantaalla ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Vantaa palvelee teitä, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Vantaalla, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.

Sixt Autovuokraamosta kaikenkokoiset vuokra-autot ympäri Vantaata

Vantaalla on paljon mielenkiintoista nähtävää niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Toimipisteemme sijaitsevat Koivuhaassa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla, isojen valtaväylien varrella. Sixtin vuokra-autolla pääset jatkamaan matkaasi kätevästi Vantaan nähtävyyksiin, kuten Flamingon Spa -kylpylään, kauppakeskus Jumboon tai Tiedekeskus Heurekaan. Autonvuokraus Vantaalla on kannattavaa myös silloin, kun haluat jatkaa matkaasi sieltä kätevästi muualle pääkaupunkiseudulla tai ajella kauemmaksi Suomessa. Vantaa on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Vantaalta ja saat enemmän irti matkastasi.

Vuokra-autot Vantaalta edullisesti Sixtiltä

Vantaalla liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Vantaalla. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Vantaa. Tutustu lisää autonvuokraukseen Vantaalla meidän verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Vantaalla ja koko Suomessa. Vuokra-autot Vantaalta saat edullisesti Sixtiltä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service