Auton vuokraus alueella Vantaa

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Vantaa

Autonvuokraus Vantaalla on helppoa kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Vantaalla on helppoa kun valitset Sixtin

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Vantaalle! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Vantaan autokalustosta löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Vantaalta varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Vantaalla ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Vantaa palvelee teitä, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Vantaalla, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Sixt Autovuokraamosta kaikenkokoiset vuokra-autot ympäri Vantaata

Sixt Autovuokraamosta kaikenkokoiset vuokra-autot ympäri Vantaata

Vantaalla on paljon mielenkiintoista nähtävää niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Toimipisteemme sijaitsevat Koivuhaassa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla, isojen valtaväylien varrella. Sixtin vuokra-autolla pääset jatkamaan matkaasi kätevästi Vantaan nähtävyyksiin, kuten Flamingon Spa -kylpylään, kauppakeskus Jumboon tai Tiedekeskus Heurekaan. Autonvuokraus Vantaalla on kannattavaa myös silloin, kun haluat jatkaa matkaasi sieltä kätevästi muualle pääkaupunkiseudulla tai ajella kauemmaksi Suomessa. Vantaa on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Vantaalta ja saat enemmän irti matkastasi.
Vuokra-autot Vantaalta edullisesti Sixtiltä

Vuokra-autot Vantaalta edullisesti Sixtiltä

Vantaalla liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Vantaalla. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Vantaa. Tutustu lisää autonvuokraukseen Vantaalla meidän verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Vantaalla ja koko Suomessa. Vuokra-autot Vantaalta saat edullisesti Sixtiltä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Vantaa
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Vantaa?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vantaa sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Vantaa.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Vantaa?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Vantaa. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Vantaa
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Vantaa?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Vantaa?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Vantaa?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?