Autonvuokraus
Lausanne
Piilota
Sveitsi // Lausanne
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lausanne

Autonvuokraus Sixtin autovuokraamosta antaa matkailijalle ikimuistoisen tavan tutustua Sveitsin Lausanneen. Valikoimamme on varustettu moneen menoon sopivilla ajoneuvoilla, jotka sopivat matkailijoiden ja yritysmatkaajien käyttöön. Pienellä henkilöautolla saat kaupungista irti enemmän. Farmariin mahtuvat suuremmatkin ostokset ja harrastusvälineet. Jos tarvitset autoa yritystoiminnassa, eniten kuljetustilaa saat vuokratessasi meiltä luotettavan pakettiauton. Autonvuokraus Lausannesta tekee itsenäisen matkailijan liikkumisesta vaivatonta. Voit myös huristella kohti tärkeitä bisnestapaamisia tyylikkäällä avoautolla tai urheiluautolla.

 
 • Lausanne

  Sixt Autonvuokraus
  34, Chemin de Mornex
  1003 Lausanne

  ma. - pe.07:30 - 18:30
  la.08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin Autovuokraamo Lausannessa tarjoaa vapautta liikkumiseen

Autonvuokraus Lausannesta mahdollistaa myös vakuutusten ottamisen. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kolari- ja varkausturva, sekä vakuutusten omavastuut. Alle 25-vuotiailta kuljettajilta veloitetaan nuoren kuljettajan lisämaksu. Jos matkassa on pieniä lapsia, saat matkaan luotettavan turvaistuimen. Voit varata matkalle myös GPS-navigaattorin, niin reitit löytyvät vaivatta. Taloudelliset henkilöautot ovat käteviä kaupungissa. Suuremmilla ajoneuvoilla ajaessasi pääset nauttimaan ylellisestä ajomukavuudesta pidemmilläkin matkoilla. Autovuokraamo Lausannessa luovuttaa käyttöösi myös tilavia farmareita, joissa kulkevat varusteet vaikkapa golfia varten. Luotettavista pakettiautoistamme on hyötyä moninaisissa arjen kuljetustarpeissa. Jos haluat sporttisemman ajopelin, voimme luovuttaa avaimet myös tasokkaaseen urheiluautoon tai avoautoon. Voit palauttaa auton ympäri vuorikauden. Emme kuitenkaan lupaa autoista mitään tiettyä mallia tai merkkiä, ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Kiertele omatoimisesti vuokra-autolla Lausannessa

Sveitsissä on lyhyet välimatkat, joita kannattaa hyödyntää omatoimisilla automatkoilla. Aloita tutkimusmatkasi vuokra-autolla Lausannesta, josta löytyy paljon kiinnostavaa katseltavaa. Urheilun ystäviä kiinnostava kohde on urheilumuseo, Olympic Museum. Kulttuurimatkalaisia saattavat ihastuttaa kaupungin katedraali ja taidemuseo Collection de l'Art Brut. Olisiko mukava ajella kaikessa rauhassa Genevenjärven rannoilla silmiä hivelevien maisemien keskellä? Liikkuessasi vuokratulla autolla, voit piipahtaa välillä jotakin jännittävää vesiurheilua harrastamaan. Huristele tutkimaan myös lähiseudun kohteita. Esimerkiksi Montreux on eräs houkuttelevista lähikaupungeista, jossa voit ihailla vaikka Freddie Mercuryn patsasta. Tässä kaupungissa sijaitsee myös Queenin käytössä ollut studio, joka on nykyään suosittu museo, The Studio Experience.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service