Autonvuokraus
Lugano
Piilota
Sveitsi // Lugano
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lugano

Olitpa työ- tai lomamatkalla, Sixtin autovuokraamo palvelee sinua Luganossa viikon jokaisena päivänä. Olemme tehneet autonvuokrauksen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi, joten pääset keskittymään Luganossa juuri siihen, mitä olet kaupunkiin tullut tekemään. Tutustu Luganon autovuokraamomme hyvin varusteltuihin autoihin ja parhaimpiin tarjouksiin verkkosivuillamme ja valitse mieleisesi auto.

 
 • Lugano Paradiso

  Sixt Autonvuokraus
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Luganossa

Asiakas on tärkein myös autonvuokrauksessa. Tarjoamme monipuolisen autovalikoiman sekä siihen liittyvät lisäpalvelut ja näistä kukin voi koota itselleen tarvitsemansa paketin. Jos matkustajia on vähän eikä tavaratilaakaan juuri tarvitse, sopiviksi vaihtoehdoiksi on tarjolla pieniä taloudellisia henkilöautoja. Farmarit ja maasturit ovat mainioita valintoja isommalle porukalle, perheelle tai vaikkapa kookkaampien harrastusvälineiden kuljettamiseen. Hellepäivien autoksi sopii avoauto ja sporttisempaan kruisailuun urheiluauto. Voit varata tietyn autoluokan auton itsellesi, mutta tietyn merkin tai mallin varaaminen ei ole mahdollista. Autovuokraamomme tarjoaa vuokraajille Luganossa monia lisäpalvelumahdollisuuksia. Voit muun muassa ostaa vakuutukseen lisäturvan, ottaa GPS-navigaattorin vuokra-autoosi tai valita varakuljettajan itsellesi. Eikä lapsiperheitäkään ole unohdettu, sillä tarjolla on turvakaukaloita, lastenistuimia ja -korokkeita eri kokoisille lapsille.

Nauti parhaista maisemista vuokra-autolla Luganossa

Lugano sijaitsee Etelä-Sveitsissä Italian rajan tuntumassa. Autonvuokraus palkitsee itse itsensä jo yksin Luganon alppi- ja järvimaisemien vuoksi. Niistä saa parhaimman ilon irti itse kiertelemällä. Monet matkaesitteet mainostavat Luganon olevan jopa maailman kaunein kaupunki. Näköalafriikin kannattaakin suunnata kulkunsa läheisille Monte Brén tai San Salvatoren vuorille, joiden huipuille pääsee maisemajunalla. Swissminiatur-puisto on helpon automatkan päässä noin kymmenen kilometriä Luganon keskustasta etelään päin. Lugano-järven rantamaisemissa sijaisevassa 1,4 hehtaarin kokoisessa miniatyyripuistossa on esillä kuuluisia sveitsiläisiä nähtävyyksiä ja rakennuksia. Keskustan liepeillä oleva Santa Maria degli Angioli on yksi Sveitsin vaikuttavimmista romaanisen tyylisuunnan kirkoista, jonka sisällä pääset ihailemaan 1500-luvulta peräisin olevaa valtavaa freskoa. Vajaan 50 kilometrin päässä Luganosta olevalle Maggiore-järvelle on helppo piipahtaa vuokra-autolla vaikka päiväseltään. Samalla voit tutustua Locarnon keskiaikaiseen linnaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service