Autonvuokraus
Zürich Lentoasema (Kloten)
Piilota
Sveitsi // Zürich // Zürich Lentoasema (Kloten)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zürich Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Parking 3
  8060 Zürich CH +41-848884444
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ZRH
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 23:30
Juhlapyhä06:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Zürichin lentokentällä tarjoaa hyvin laajan valikoiman vuokra-autoja toimipisteellämme. Autovalikoimasta löytyy vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot, tilavat farmarit vaikka perheille, nelivedot ja maasturit erityisesti talvikelille kuin luksus- ja urheiluautotkin. Voit valita vuokra-autoosi lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Sveitsi on maa, jossa kannattaa ajella ympäriinsä. Ota siis rajoittamattomat ajokilometrit. Kolarin tai muun tapahtuman varalle voit ottaa lisäturvan, jolloin sinun ei tarvitse pelätä mahdollisia tapaturmia. Me teemme lomailun mielyttäväksi, joten ota vuokra-auto Zürichin lentokentältä.

Autonvuokraus Zürichin lentokentältä, eli Klotenilta

Zürichin lentokenttä, lyhennettynä ZRH, tunnetaan myös nimellä Zürich-Kloten lentoasema. Kloten sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta. Vuokra-autolla matka taittuu noin puolessa tunnissa. Lentoasema on todella vilkas palvellen noin 28 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Kaikki autonvuokauksen toimipisteet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Opasteita seuraamalla löydät paikalle helposti. Auto noudetaan parkkihallista, jonne pääsee suoraan autonvuokrauksen toimipisteen kautta. Zürichin lentoasemalta saat siis vuokra-auton käyttöösi hyvin nopeasti koneen laskeutumisen jälkeen. Näin pääset aloittamaan lomasi välittömästi, eikä sinun tarvitse murehtia hotellille pääsemistä. Tee siis lomastasi helpompi ja vuokraa auto jo heti tänään.

Koe kaupungin parhaimmat nähtävyydet vuokra-autolla

Useat turistit ihastuvat välittömästi tähän Alppimaan pohjoiseen kaupunkiin ja palaavat sinne kerta toisensa jälkeen. Kaupungissa vierailee myös runsaslukuinen joukko työmatkustajia. Autonvuokraus Zürichin lentokentällä onkin järkevä tapa lähteä tutustumaan kaupunkiin. Saat enemmän joustavuutta lomaasi, kun sinun ei tarvitse noudattaa mitään aikatauluja. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Fraumünsterin kirkko, Sunrise Tower sekä näköalapaikka Üetliberg. Koska kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla, voi sieltä tehdä päiväretkiä myös esimerkiksi Saksaan tai Liechtensteiniin. Nämä päiväretket edellyttävät ehdottomasti auton vuokraamista, joten se on monestakin syystä järkevää. Saat lomastasi enemmän irti, kun sinulla on vapaus liikkumisen suhteen. Ota allesi vuokra-auto Zürichin lentokentältä ja lähde tutkimaan niin kaupunkia kuin sen lähiympäristöäkin. Myös Sveitsin muut kaupungit ovat tutustumisen arvoisia. Kysy lisää auton vuokraamisesta asiakaspalvelustamme. Autamme sinua parhaamme mukaan ja teemme lomastasi rennomman.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 23:30
Juhlapyhä06:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zürich Lentoasema (Kloten) ZRH Parking 3 8060 Zürich 47.450920, 8.561960 +41-848884444

Sixt-toimipiste Zürich Lentoasema (Kloten) ZRH

Parking 3
8060 Zürich
 
Puhelinnro +41-848884444

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Parking 3, 2nd Floor
8060 Zürich
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service