Autonvuokraus
Aalborg
Piilota
Tanska // Aalborg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Aalborg

Sixtin autovuokraamo Aalborgissa tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman hyvälaatuisia vuokra-autoja. Liikkeemme autovalikoimasta löytyy sopiva ajoneuvo niin arkikäyttöön, lomailuun kuin työmatkoillekin. Autokalustoomme kuuluu henkilöautoja, farmareita ja maastureita, ja osasta toimipisteitämme löydät myös pakettiautot sekä urheilu- ja avoautot. Autonvuokraus Aalborgista on vaivatonta ja siten hyvä alku Tanskan reissulle.

 
 • Aalborg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  ma. - pe.07:45 - 22:30
  la.09:30 - 16:00
  su.09:30 - 23:00
  Juhlapyhä09:30 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Aalborg City Center

  Sixt Autonvuokraus
  John F. Kennedys Pl. 1
  9000 Aalborg

  ma. - pe.08:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin autovuokraamo Aalborgissa

Perinteikäs autovuokraamomme on tunnettu eri puolilla Eurooppaa sekä hyvistä ajoneuvoista että toimivasta palvelusta. Autonvuokraus Aalborgista sujuu kätevimmin, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme. Sieltä näet myös toimipisteidemme tarkat osoitteet ja aukioloajat. On hyvä miettiä jo etukäteen, millaisen vuokra-auton haluat ja mihin tarkoitukseen. Henkilökuntamme voi tarvittaessa opastaa sinua sopivan ajopelin valinnassa. Kaupunkiliikenteessä pieni tai keskikokoinen, taloudellinen henkilöauto on kätevin valinta. Jos tarvitset lastenistuinta tai haluat autoosi GPS-navigaattorin, otathan yhteyttä henkilökuntaamme. Kun varaat vuokra-autoa Aalborgista, voit valita, minkä kategorian auton haluat. Me emme kuitenkaan voi taata tietyn automallin tai merkin saatavuutta autonvuokrauksessa Aalborgissa, sillä suositut vuokra-automme ovat miltei jatkuvasti liikkeellä.

Vuokra-autolla ajelet mukavasti Aalborgin ympäristössä

Aalborg sijaitsee Tanskassa, Jyllantia halkovan Limvuonon varrella. Kaupungista on kulkuyhteyksiä moneen suuntaan. Yksi kätevimmistä tavoista liikkua Aalborgissa ja muualla Pohjois-Jyllannissa on vuokrata auto, sillä silloin et ole riippuvainen junien ja bussien aikatauluista. Vuokra-autolla pääset helposti vaikkapa Fårup Sommerlandin huvipuistoon, jonne on Aalborgin lentokentältä noin varttitunnin ajomatka. Lämpimällä kesäsäällä huvipuiston alueella sijaitseva vesipuisto tarjoaa virkistystä ja riemukkaita hetkiä koko perheelle. Kaupungin eläintarha, Aalborg Zoo, tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä pienille ja isommillekin matkailijoille ja vapaa-ajan viettäjille, eikä vähiten tunnettujen jääkarhujensa takia. Eläintarhaan pääsee helposti autolla, ja vierailijoille on tarjolla runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Aalborgin keskeisen sijainnin ansiosta sekä Itämeren että Pohjanmeren rannat ovat automatkan päässä kaupungista, ja niiden maisemat majakoineen ovat varmasti tutustumisen arvoisia. Vuokra-autolla pääset käymään rannikon pienissä kylissä, kävelemään dyyneillä ja nauttimaan paikallisista kalaherkuista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service