Autonvuokraus
Aarhus Lentoasema
Piilota
Tanska // Aarhus // Aarhus Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aarhus Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  8560 Kolind DK +45-87520428
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AAR
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 24:00
la.08:00 - 17:00
su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Århusin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Århusin lentoasemalla palvelee kaikki matkustajia, jotka haluavat nähdä ja kokea lomansa aikana enemmän. Meiltä löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut katumaasturitkin. Jos olet liikkeellä suuremman porukan kanssa, saat meiltä myös pakettiautot ja minibussit. Valitse autoosi myös lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä matkoja, kannattaa silloin maksaa hieman ylimääräistä ja liittää vuokraasi rajoittamattomat kilometrit. Nuoret ja kokemattomat kuljettajat suosivat yleensä kaiken kattavaa vakuutusta, jonka ottaneen ei tarvitse pelätä vieraassa maassa ajamista. Kun matkakohteenasi on Århusin lentoasema, eli AAR, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Autonvuokraus Århusin lentoasemalla tekee lomastasi helpomman

AAR on pienehkö lentoasema, jolla liikennöi viisi eri lentoyhtiötä. Lentoasema on hyvin pieni, joten myös autonvuokrauksen toimipisteemme on helposti löydettävissä. Kun vuokraat auton jo ennen reissuun lähtöä, ei sinun tarvitse kuin noutaa auton avaimet toimipisteeltämme. Ne myös palautetaan sinne. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-autolla saa siis nopeasti helppoutta ja joustavuutta lomaan. Auton voi vuokrata joko netistä tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu tämän upean kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Århusin lentoasemalta säästää aikaa ja vaivaa. Vuokra-auto helpottaa liikkumista paikasta toiseen. Tällöin voit olla varma siitä, että pääset näkemään ja kokemaan enemmän kuin julkisella liikenteellä liikkuessasi. Århus on Tanskan toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Keski-Jyllannin niemimaalla. Koska kaupunki sijaitsee meren rannalla, on se tunnettu satamastaan. Siellä on myös paljon laivaliikennettä. Kaupunki tunnetaan erityisesti museoistaan. Suosituimpia näistä ovat Den Gamle By, eli vanhan kaupungin museo ja ARoS, joka on taidemuseo. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitseva tivoli takuulla kiinnostaa perheen pienimpiä. Kun otat vuokra-auton Århusin lentoasemalta, voit itse päättää aikatauluistasi. Vuokra-auto myös nopeuttaa paikasta toiseen tai jopa muihin kaupunkeihin kulkemista huomattavasti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 24:00
la.08:00 - 17:00
su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aarhus Lentoasema AAR Arrival Hall 8560 Kolind 56.300000, 10.618889 +45-87520428

Sixt-toimipiste Aarhus Lentoasema AAR

Arrival Hall
8560 Kolind
 
Puhelinnro +45-87520428

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service