Auton vuokraus toimipisteestä Grenaa Stena Line Ferry Term.

 

Ohjeet toimipisteeseen Grenaa Stena Line Ferry Term.

Osoite

Færgevej 1, 8500 Grenaa, Tanska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:30 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
08:30 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Grenaa Stena Line Ferry Term.

Sixt tarjoaa sinulle laajan valikoiman vuokra-autoja edulliseen hintaan

Sixt tarjoaa sinulle laajan valikoiman vuokra-autoja edulliseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Grenaa Stena Line Ferry Terminal palvelee sinua autonvuokrauksessa Grenaan kaupungissa, Tanskan rannikolla. Meiltä löydät vuokra-autot kaikenlaisten autoilijoiden tarpeisiin, ja valittavanasi on laajasti erilaisia henkilöautoja ja farmareita monilta huippumerkeiltä. Ne vievät sinut luotettavasti ja turvallisesti määränpäähäsi, oli aikomuksesi sitten tutustua Grenaan kaupunkiin ja sen ympäristöön tai jatkaa matkaasi kauemmas. Nimensä mukaisesti toimipiste sijaitsee Grenaan satama-alueella Stena Linen terminaalin yhteydessä. Toimipiste onkin sijainniltaan ihanteellinen kaupunkiin lautalla saapuvilla vierailijoille, sillä sieltä vuokra-auton voi napata matkaansa heti maihin saapuessaan. Toisaalta toimipiste on kävelymatkan päässä Grenaan keskustasta, joten sinne on helppo saapua myös kaupungin suunnalta.
Ihastu Tanskan rannikkoon Sixtin vuokra-autolla

Ihastu Tanskan rannikkoon Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Grenaa Stena Line Ferry Terminalin Sixt-toimipisteeltä antaa hyvän startin vierailullesi Tanskan itärannikolle. Sixtin laadukkaat vuokra-autot oikeilla lisäpalveluilla varusteltuna tarjoavat sinulle miellyttävän ajokokemuksen ja mukavan tavan matkustaa Tanskassa. Varauksen tekeminen on helppoa joko verkossa tai mobiilisti, ja voit muokata vuokra-autostasi sinun näköisesi valitsemalla varauksen yhteydessä tarpeitasi vastaavat lisäpalvelut. Voit valita vuokra-autoosi esimerkiksi PTA Plus -palvelun, jonka ansiosta mukanasi kulkee nopea internetyhteys ja saat samalla käyttöösi 60 minuuttiin asti ilmaisia kansainvälisiä puheluita. Laadukkaat navigaatiosysteemimme taas auttavat löytämään parhaan reitin määränpäähäsi. Näet listan lisäpalveluista kuvauksineen varauksen yhteydessä. Huomaathan varausta tehdessäsi, että tarjoamme käyttöösi ajoneuvon valitsemastasi autokategoriasta, mutta emme voi luvata tietyn merkin tai mallin saatavuutta. Kun varaus on tehty, voit noutaa vuokra-autosi Grenaa Stena Line Ferry Terminalin Sixt-toimipisteeltä ajankohtana, jonka olet ilmoittanut varauksen yhteydessä. Toimipisteellämme ystävällinen henkilökuntamme on sinua vastassa, ja pian huristeletkin jo pitkin Grenaan teitä ja Tanskan rannikkoa laadukkaalla vuokra-autolla. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Grenaa Stena Line Ferry Terminalin toimipisteeltämme, asiakaspalvelumme on tavoitettavissa sekä sähköpostilla että puhelimitse ja auttaa sinua mielellään.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Grenaa Stena Line Ferry Term.

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Grenaa Stena Line Ferry Term..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Grenaa Stena Line Ferry Term.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Grenaa Stena Line Ferry Term.?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Grenaa Stena Line Ferry Term. syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Grenaa Stena Line Ferry Term.

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Grenaa Stena Line Ferry Term.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Grenaa Stena Line Ferry Term.

Näytä lisää