Auton vuokraus alueella Grenaa

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Grenaa

Monipuolista autonvuokrausta Grenaassa

Monipuolista autonvuokrausta Grenaassa

Tee matkustamisesta sujuvaa ja valitse Sixt Autovuokraamo Grenaassa! Vuokra-automme Grenaassa edustavat markkinoiden suosituimpien automerkkien uusimpia ja luotettavia malleja. Autovalikoimaamme kuuluvat näppärät ajoneuvot joka matkaajan makuun. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai isommallekin seurueelle sopiva minibussi. Autonvuokraus Grenaassa on mutkatonta ja mukavaa valitessasi Sixtin. Tutustu autokalustoomme verkkosivuilla jo tänään ja tee varaus!Laatu ja monipuolisuus ovat meille sydämen asioita. Siksi varmistamme laadukkailla lisäpalveluillamme, että voit räätälöidä matkastasi juuri sellaisen kuin haluat. Kaikkiin vuokra-autoihimme Grenaassa kuuluu ilmastointi, vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Tutustu myös muihin vakuutuksiimme, kuten henkilövakuutukseen. Oletko lähdössä matkalle koko perheen kanssa? Varmista turvallinen ja mukava matka myös perheen pienimmille. Meiltä löydät lastenistuimet vauvan turvakaukaloista kouluikäisten korokeistuimiin. Mikäli Grenaa ei ole matkakohteena entuudestaan tuttu, suosittelemme luotettavaa ja helppokäyttöistä GPS-navigaattoriamme ajoa sujuvoittamaan. Kattavan listan lisäpalveluista löydät varaustyökalun avulla. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme valitun autokategorian, emme tiettyä automallia. Lisätietoa ja apua saat asiakaspalvelustamme, joka palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä!
Sixtin vuokra-autolla Grenaassa ja lähiseudulla

Sixtin vuokra-autolla Grenaassa ja lähiseudulla

Grenaa sijaitsee Tanskassa Keski-Jyllannin alueella, Djurslandin niemimaalla. Grenaa on Djurslandin ainoa suurempi kaupunki sekä hyvin suosittu matkakohde. Alue on tunnettu hienoista hiekkarannoistaan sekä lukuisista nähtävyyksistään. Alueen parhaana pidetty ranta on Grenaan ranta, joka sijaitsee keskustasta reilun neljän kilometrin päässä. Mikäli matkustat lasten kanssa, ei kannata unohtaa rannan läheisyydestä löytyvää erittäin suosittua akvaariota nimeltään Kattegat Center, missä saa vierähtämään vaikka koko päivän. Aikuisempaan makuun Grenaan keskustasta löytyy esimerkiksi Itä-Jyllannin museo sekä 1300-luvulla rakennettu upea Grenaan kirkko. Hieman kauempana, noin viisitoista kilometriä Grenaasta luoteeseen, sijaitsee hulppea Sostrupin linna. Sitä ympäröivässä puistossa kävellessä kesäpäivä kuluu maisemista ja auringosta nautiskellen. Myöskään hiekkarannat eivät lähistöltä kesken lopu, sillä niitä on Djurslandin niemimaalla yhteensä yli parikymmentä. Vuokraa siis auto Sixt Autovuokraamosta Grenaasta - ja tutustu vaikka niihin kaikkiin!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Grenaa
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Grenaa.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Grenaa?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Grenaa. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Grenaa?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Grenaa
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Grenaa?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Grenaa?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Grenaa

Näytä lisää