Auton vuokraus toimipisteestä Aarhus Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Aarhus Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Aarhus Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Aarhus Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 8560 Kolind, Tanska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 00:00
La
08:00 - 17:00
Su
08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Aarhus Lentoasema

Sixt autovuokraamo Århusin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Århusin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Århusin lentoasemalla palvelee kaikki matkustajia, jotka haluavat nähdä ja kokea lomansa aikana enemmän. Meiltä löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut katumaasturitkin. Jos olet liikkeellä suuremman porukan kanssa, saat meiltä myös pakettiautot ja minibussit. Valitse autoosi myös lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä matkoja, kannattaa silloin maksaa hieman ylimääräistä ja liittää vuokraasi rajoittamattomat kilometrit. Nuoret ja kokemattomat kuljettajat suosivat yleensä kaiken kattavaa vakuutusta, jonka ottaneen ei tarvitse pelätä vieraassa maassa ajamista. Kun matkakohteenasi on Århusin lentoasema, eli AAR, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
Autonvuokraus Århusin lentoasemalla tekee lomastasi helpomman

Autonvuokraus Århusin lentoasemalla tekee lomastasi helpomman

AAR on pienehkö lentoasema, jolla liikennöi viisi eri lentoyhtiötä. Lentoasema on hyvin pieni, joten myös autonvuokrauksen toimipisteemme on helposti löydettävissä. Kun vuokraat auton jo ennen reissuun lähtöä, ei sinun tarvitse kuin noutaa auton avaimet toimipisteeltämme. Ne myös palautetaan sinne. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-autolla saa siis nopeasti helppoutta ja joustavuutta lomaan. Auton voi vuokrata joko netistä tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Tutustu tämän upean kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Tutustu tämän upean kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Århusin lentoasemalta säästää aikaa ja vaivaa. Vuokra-auto helpottaa liikkumista paikasta toiseen. Tällöin voit olla varma siitä, että pääset näkemään ja kokemaan enemmän kuin julkisella liikenteellä liikkuessasi. Århus on Tanskan toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Keski-Jyllannin niemimaalla. Koska kaupunki sijaitsee meren rannalla, on se tunnettu satamastaan. Siellä on myös paljon laivaliikennettä. Kaupunki tunnetaan erityisesti museoistaan. Suosituimpia näistä ovat Den Gamle By, eli vanhan kaupungin museo ja ARoS, joka on taidemuseo. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitseva tivoli takuulla kiinnostaa perheen pienimpiä. Kun otat vuokra-auton Århusin lentoasemalta, voit itse päättää aikatauluistasi. Vuokra-auto myös nopeuttaa paikasta toiseen tai jopa muihin kaupunkeihin kulkemista huomattavasti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Aarhus Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Aarhus Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aarhus Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Aarhus Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Aarhus Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 102 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvo
(4,4)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Aarhus Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Aarhus Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Aarhus Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Aarhus Lentoasema

Näytä lisää