Autonvuokraus
Billund
Piilota
Tanska // Billund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Billund

Autovuokraamomme Sixt toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Billundiin! Oletpa liikkeellä millä kokoonpanolla tahansa, laaja autovalikoimamme auttaa sinua matkallasi Tanskassa. Billund sijaitsee keskellä maaseutua, ja autonvuokraus antaa sinulle mahdollisuudet tutustua haluamiisi kohteisiin myös Billundin ympäristössä. Vuokra-autoistamme löydät tarpeesi mukaan niin tila-autot, farmarit, pakettiautot, tavalliset henkilöautot kuin maasturitkin. Autokalustomme on uutta ja luotettavaa, ja vuokraus tapahtuu sinun aikataulujesi mukaan. Ota matkastasi kaikki irti ja vuokraa auto kauttamme!

 
 • Billund Lentoasema
  Arrival Hall
  7190 Billund

  ma. - pe.08:00 - 23:30
  la.08:00 - 15:00
  su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Billund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  7190 Billund

  ma. - pe.08:00 - 23:30
  la.08:00 - 15:00
  su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Billundissa

Löydät autovuokraamomme vaivattomasti heti lentokentän yhteydestä. Jos olet vuokrannut auton etukäteen, voit hakea avaimet toimipisteestämme ja saat auton käyttöösi välittömästi. Matkan jälkeen voit palauttaa auton lentokentälle, palautuspisteemme on auki ympäri vuorokauden. Jos olet matkalla lasten kanssa, saat halutessasi vuokra-autoosi turvaistuimet. Autovuokraamomme Billundissa tarjoaa käyttöösi myös navigaattorit. Nuorta kuskia saattaa ilahduttaa kaiken kattava vakuutuksemme. Jos ajat pidempiä matkoja ja haluat käydä lomallasi esimerkiksi Kööpenhaminassa, voit valita autoosi rajattomat kilometrit. Huomaathan, ettemme voi kuitenkaan luvata sinua tiettyä merkkiä tai mallia vuokra-autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Billundissa

Maailman ensimmäinen Legoland on Billundin kuuluisin nähtävyys ja sijaitsee heti lentokentän vieressä. Monet majoituspaikoista sijaitsevat kuitenkin hieman kauempana Legolandista. Ehkäpä haluat Legolandin lisäksi tutustua myös ympäröivään maaseutuun tai ajella merenrannalle? Billundin ympäristössä on paljon nähtävää, kuten museoita, kirkkoja ja kauniita puistoja. Autonvuokraus Billundissa auttaa sinua näkemään enemmän Tanskaa. Vuokra-autolla pääset myös esimerkiksi noin 20 kilometrin päässä sijaitsevaan Givskudin eläintarhaan ihastelemaan norsuja, leijonia, sarvikuonoja ja kirahveja. Dinosaurusten ystäville eläintarhassa on luonnollisen kokoisia dinomalleja. Halutessasi voit ajaa Jyllannin ja Fynin saaria yhdistävälle Little Beltin sillalle kokeilemaan siltakävelyä yli 60 metrin korkeudessa tai vaikkapa pulahtaa Lalandian kylpylän lämpimiin altaisiin. Kylpylässä on Euroopan pisin ulkovesiliukumäki. Autonvuokraus Billundissa mahdollistaa kaiken tämän ja paljon muuta. Pääset kulkemaan oman aikataulusi mukaan ja ehdit nähdä pienessäkin ajassa enemmän.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service