Autonvuokraus
Grenaa
Piilota
Tanska // Grenaa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Grenaa

Tee matkustamisesta sujuvaa ja valitse Sixt Autovuokraamo Grenaassa! Vuokra-automme Grenaassa edustavat markkinoiden suosituimpien automerkkien uusimpia ja luotettavia malleja. Autovalikoimaamme kuuluvat näppärät ajoneuvot joka matkaajan makuun. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai isommallekin seurueelle sopiva minibussi. Autonvuokraus Grenaassa on mutkatonta ja mukavaa valitessasi Sixtin. Tutustu autokalustoomme verkkosivuilla jo tänään ja tee varaus!

 
 • Grenaa Stena Line Ferry Term.

  Sixt Autonvuokraus
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  ma. - su.08:30 - 22:00
  Juhlapyhä08:30 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Monipuolista autonvuokrausta Grenaassa

Laatu ja monipuolisuus ovat meille sydämen asioita. Siksi varmistamme laadukkailla lisäpalveluillamme, että voit räätälöidä matkastasi juuri sellaisen kuin haluat. Kaikkiin vuokra-autoihimme Grenaassa kuuluu ilmastointi, vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Tutustu myös muihin vakuutuksiimme, kuten henkilövakuutukseen. Oletko lähdössä matkalle koko perheen kanssa? Varmista turvallinen ja mukava matka myös perheen pienimmille. Meiltä löydät lastenistuimet vauvan turvakaukaloista kouluikäisten korokeistuimiin. Mikäli Grenaa ei ole matkakohteena entuudestaan tuttu, suosittelemme luotettavaa ja helppokäyttöistä GPS-navigaattoriamme ajoa sujuvoittamaan. Kattavan listan lisäpalveluista löydät varaustyökalun avulla. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme valitun autokategorian, emme tiettyä automallia. Lisätietoa ja apua saat asiakaspalvelustamme, joka palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä!

Sixtin vuokra-autolla Grenaassa ja lähiseudulla

Grenaa sijaitsee Tanskassa Keski-Jyllannin alueella, Djurslandin niemimaalla. Grenaa on Djurslandin ainoa suurempi kaupunki sekä hyvin suosittu matkakohde. Alue on tunnettu hienoista hiekkarannoistaan sekä lukuisista nähtävyyksistään. Alueen parhaana pidetty ranta on Grenaan ranta, joka sijaitsee keskustasta reilun neljän kilometrin päässä. Mikäli matkustat lasten kanssa, ei kannata unohtaa rannan läheisyydestä löytyvää erittäin suosittua akvaariota nimeltään Kattegat Center, missä saa vierähtämään vaikka koko päivän. Aikuisempaan makuun Grenaan keskustasta löytyy esimerkiksi Itä-Jyllannin museo sekä 1300-luvulla rakennettu upea Grenaan kirkko. Hieman kauempana, noin viisitoista kilometriä Grenaasta luoteeseen, sijaitsee hulppea Sostrupin linna. Sitä ympäröivässä puistossa kävellessä kesäpäivä kuluu maisemista ja auringosta nautiskellen. Myöskään hiekkarannat eivät lähistöltä kesken lopu, sillä niitä on Djurslandin niemimaalla yhteensä yli parikymmentä. Vuokraa siis auto Sixt Autovuokraamosta Grenaasta - ja tutustu vaikka niihin kaikkiin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service