Autonvuokraus
Kastrup
Piilota
Tanska // Kastrup
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kastrup

Aloita matkasi huolettomasti laadukkaan vuokra-auton kyydissä, vieraile Sixt Autovuokraamo Kastrupissa! Tarjoamme laajan ja laadukkaan autovalikoiman tunnettujen merkkien uusia autoja, jotka ovat olleet keskimäärin 3 kuukautta käytössä. Löydät meiltä sopivan ajoneuvon olit sitten liikematkalla tai lomareissulla. Käytännölliset henkilöautot ja farmarit vievät yksinmatkustavat sekä isommatkin seurueet turvallisesti perille. Näyttävät avo- ja urheiluautot taas tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka liiketapaamisiin. Tilavat maasturit taas sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja pakettiautot ovat taas oiva ratkaisu, jos suunnitelmissa on kuljettaa enemmän tavaraa. Kattavaan valikoimaamme tutustut verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme tarkemmin. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua myös viikon jokaisena päivänä!

 
 • Kööpenhamina Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lufthavnsboulevarden 5
  2770 Kastrup

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kööpenhamina Dragor

  Sixt Autonvuokraus
  Kystvejen 42
  2770 Kastrup

  ma. - pe.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autot saat kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Kastrup tarjoaa laadukkaan valikoiman merkkiautoja, jotka kaikki ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varausta on helppo höystää laadukkailla lisäpalveluilla, joihin tutustut helposti verkkosivuillamme. GPS-navigaattori ohjaa sinut helposti vaikka ympäri Tanskaa. Mikäli matkassa on mukana isompi porukka, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajonautintoa. Lastenistuimet ovat turvallinen valinta lapsiperheille. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Sixtillä ei ole lisäkuluja luottokorttimaksuissa emmekä peri sinulta piilokuluja. Sixt Kastrup haluaa tehdä matkastasi mahdollisimman monipuolisen, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä, sillä autamme sinua mielellämme.

Kastrup on loistava aloituspaikka Tanskan-matkalle

Kastrup sijaitsee vain noin 9 km päässä pääkaupungista Kööpenhaminasta ja Kastrupissa sijaitsee myös kansainvälinen lentokenttä. Kastrupista matkaat helposti tutustumaan Kööpenhaminan laajaan tarjontaan niin ravintoloissa kuin nähtävyyksissä. Siellä kannattaa vierailla mm. Pieni merenneito -patsaalla, värikkäässä satamassa Nyhavnissa sekä koko perheelle sopii loistavasti Sininen Planeetta, joka on suuri akvaario ja toinen suosittu koko perheen kohde on Tivoli. Tanskassa löytyy paljon laadukkaita ravintoloita, kahviloita sekä toimivat palvelut. Shoppailijaa hemmotellaan, sillä tanskalaiset ovat tunnettuja tyylistään ja varsinkin Kööpenhaminasta löytyykin erilaisia design-putiikkeja. Käyttämällä autonvuokrausta Kastrupissa jatkat helposti matkaa pidemmällekin Tanskaan, ja varsinkin Sixtin vuokra-auto allasi voit helposti päättää itse omista aikatauluistasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service