Autonvuokraus
Kolind
Piilota
Tanska // Kolind
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kolind

Sixt Autovuokraamo Kolindissa palvelee sinua ja matkaseuruettasi asiantuntevasti ja joustavasti! Meiltä löydät näppärät ajoneuvot joka makuun. Autovalikoimaamme kuuluvat kätevät ja taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit sekä isonkin seurueen kuljettavat minibussit. Kaikki vuokra-automme Kolindissa edustavat suosituimpien merkkien uusimpia malleja ja ovat ilmastoituja sekä turvallisia. Vuokraus Sixtiltä on helppoa! Tutustu tarjoamaamme autokalustoon tarkemmin nettisivuillamme kautta ja tee varaus vaikka samantien.

 
 • Aarhus Lentoasema
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  ma. - pe.08:00 - 24:00
  la.08:00 - 17:00
  su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Aarhus Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  ma. - pe.08:00 - 24:00
  la.08:00 - 17:00
  su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Monipuoliset ja laadukkaat vuokra-autot Kolindissa Sixtiltä

Kolindissa kaikkien vuokra-autojemme hintaan sisältyy rajoittamattomat ajokilometrit sekä kolariturva. Edullisilla lisäpalveluillamme varmistamme monipuolisen, juuri sinulle sopivan autonvuokrauksen Kolindissa. Matkustatko kohteeseen ensimmäistä kertaa? Suosittelemme helppokäyttöistä GPS-navigaattoriamme matkantekoa sujuvoittamaan. Mielenrauhaa tuovat edulliset lisävakuutuksemme, kuten henkilövakuutus sekä lasi- ja rengasturva. Perhematkoille mukavuutta ja turvaa tarjoavat lastenistuimemme, joita löydät kolmessa eri koossa lapsen iän ja kehitystason huomioon ottaen. Mikäli kaipaat joustavuutta ajamiseen, tutustu myös lisäkuljettajapalveluumme, joka mahdollistaa kuskin vaihdon matkan aikana. Kaikki lisäpalvelut ja vuokra-autot löydät varaustyökalun kautta. Huomaathan ystävällisesti varausta tehdessäsi, että takaamme valitun autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Koe kodikas Kolind Sixtin vuokra-autolla

Kolind on kodikas vajaan 2000 asukkaan kylä Tanskassa, Djurslandissa. Lähimmältä lentokentältä, Aarhusin lentoasemalta, on matkaa Kolindiin noin 8 kilometriä. Mikäli kaipaat rauhaa ja kaunista luontoa, Kolind on sinun matkakohteesi. Kylän tärkein historiallinen nähtävyys on 1800-luvun lopussa rakennettu rautatieasema sekä 1900-luvun alussa rakennettu Kolindin kirkko. Pittoreski kylä tarjoilee pohjoismaista arkkitehtuuria parhaimmillaan.

Sixtin vuokra-autolla pääset näppärästi myös lähialueille. Huvipuisto Djurs Sommerland on varmasti lasten makuun! Tanskan parhaimmaksikin väitetty huvipuisto sijaitsee Kolindista 10 kilometriä pohjoiseen. Suosittelemme myös Skandinavian eläinpuistoa Nødagerissa, Kolindista viisi kilometriä kaakkoon. Puistossa pääsee tutustumaan pohjoismaisiin eläinlajeihin, kuten susiin, karhuihin ja jääkarhuihin. Vielä aidompaa luontokokemusta kaipaava matkaa Mols Bergjen luonnonpuistoon, jonne on matkaa Kolindista noin 12 kilometriä. Lähialueiden monipuolisiin aktiviteetteihin kannattaa varata aikaa, ja vuokra-autolla matkustat niihin ilman stressiä ja juuri omaan tahtiisi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service