Autonvuokraus
Nørresundby
Piilota
Tanska // Nørresundby
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nørresundby

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Nørresundbystä! Me palvelemme sinua joustavasti ja monipuolisesti tässä monipuolisessa kohteessa. Oletko lähdössä loma- vai työmatkalle? Meiltä löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivan ajoneuvon. Taloudellinen henkilöauto sopii helppoon matkantekoon, lisätilaa tarjoilee laadukas farmari ja maasturi sopii vaativampaankin makuun. Isommalle seurueelle suosittelemme tilavaa minibussia. Kun kaipaat matkaasi ripauksen luksusta, ota alle komea avoauto. Autokalustomme edustaa aina suosituimpien merkkien uusimpia malleja. Autonvuokraus Nørresundbyssä on helppoa. Tutustu tarkemmin nettisivuillamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 
 • Aalborg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  ma. - pe.07:45 - 22:30
  la.09:30 - 16:00
  su.09:30 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Nørresundbyssä palvelee juuri sinua

Meille on tärkeää, että nautit autonvuokrauksesta Nørresundbyssä. Siksi tarjoamme laajan kattauksen erilaisia lisäpalveluita matkallesi. Kaikkiin vuokra-autoihimme Nørresundbyssä kuuluu rajoittamattomat ajokilometrit sekä kolariturva. Edullisilla lisäpalveluilla teet ajosta vieläkin turvallisempaa ja mukavampaa. Matkustatko Nørresundbyssä ensimmäistä kertaa? Miten olisi näppärä GPS-navigaattorimme suunnistusta helpottamaan? Lastenistuimilla teet perheen pienimpienkin matkustuksesta mukavaa ja turvallista. Mielenrauhaa tuovat myös lisävakuutuksemme, kuten henkilövakuutus. Kaikki vuokra-autot ja lisäpalvelut löydät nettisivuiltamme varauksentekovaiheessa. Huomaathan, että varaus koskee autokategoriaa, ei tiettyä automerkkiä.

Sixtin vuokra-autolla ympäri Nørresundbytä

Nørresundby on keskustaajama Tanskassa, Aalborgin kunnassa. Nørresundby sijaitsee Aalborgin kaupungin pohjoispuolella, jonne pääsee näppärästi moottoritietä ja siltaa pitkin. Lähin lentokenttä on Aalborgin lentoasema, josta Nørresundbyhyn ajaa noin 15 minuutissa. Aalborgin ja Nørresundbyn alueella pääset kulkemaan vaivattomasti vuokra-autolla.

Nørresundbyn tärkein nähtävyys on Lindholm Høje ja sen yhteydessä toimiva Lindholm Højen museo. 1950-luvulla löydetty Lindholm Høje on Skandinavian suurin ja parhaiten säilynyt hautausmaa. Viikinkien haudat ja asutusten jäänteet ovat 400-luvulta. Yhteensä alueelta on löydetty huikeat 682 hautaa. Kun olet tutustunut hautausmaahan, museo tarjoilee kiinnostavia taustatietoja ja faktoja viikinkien ja rautakauden elämästä. Kokonaisuudessaan tämä nähtävyys on yksi Pohjoismaiden vaikuttavimpia! Lindholm Højeen on Nørresundbyn keskustasta noin viisi kilometriä. Aalborgin kaupungin puolella tärkeä maamerkki on 1400-luvulla rakennettu näyttävä goottilainen Budolfin katedraali. Mikäli olet matkalla lasten kanssa, kannattaa viettää päivä myös monipuolisessa Aalborgin eläintarhassa, jonne hurauttaa vuokra-autolla Nørresundbystä noin vartissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service