Auton vuokraus alueella Nørresundby

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Nørresundby

Sixt Autovuokraamo Nørresundbyssä palvelee juuri sinua

Sixt Autovuokraamo Nørresundbyssä palvelee juuri sinua

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Nørresundbystä! Me palvelemme sinua joustavasti ja monipuolisesti tässä monipuolisessa kohteessa. Oletko lähdössä loma- vai työmatkalle? Meiltä löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivan ajoneuvon. Taloudellinen henkilöauto sopii helppoon matkantekoon, lisätilaa tarjoilee laadukas farmari ja maasturi sopii vaativampaankin makuun. Isommalle seurueelle suosittelemme tilavaa minibussia. Kun kaipaat matkaasi ripauksen luksusta, ota alle komea avoauto. Autokalustomme edustaa aina suosituimpien merkkien uusimpia malleja. Autonvuokraus Nørresundbyssä on helppoa. Tutustu tarkemmin nettisivuillamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!Meille on tärkeää, että nautit autonvuokrauksesta Nørresundbyssä. Siksi tarjoamme laajan kattauksen erilaisia lisäpalveluita matkallesi. Kaikkiin vuokra-autoihimme Nørresundbyssä kuuluu rajoittamattomat ajokilometrit sekä kolariturva. Edullisilla lisäpalveluilla teet ajosta vieläkin turvallisempaa ja mukavampaa. Matkustatko Nørresundbyssä ensimmäistä kertaa? Miten olisi näppärä GPS-navigaattorimme suunnistusta helpottamaan? Lastenistuimilla teet perheen pienimpienkin matkustuksesta mukavaa ja turvallista. Mielenrauhaa tuovat myös lisävakuutuksemme, kuten henkilövakuutus. Kaikki vuokra-autot ja lisäpalvelut löydät nettisivuiltamme varauksentekovaiheessa. Huomaathan, että varaus koskee autokategoriaa, ei tiettyä automerkkiä.
Sixtin vuokra-autolla ympäri Nørresundbytä

Sixtin vuokra-autolla ympäri Nørresundbytä

Nørresundby on keskustaajama Tanskassa, Aalborgin kunnassa. Nørresundby sijaitsee Aalborgin kaupungin pohjoispuolella, jonne pääsee näppärästi moottoritietä ja siltaa pitkin. Lähin lentokenttä on Aalborgin lentoasema, josta Nørresundbyhyn ajaa noin 15 minuutissa. Aalborgin ja Nørresundbyn alueella pääset kulkemaan vaivattomasti vuokra-autolla.Nørresundbyn tärkein nähtävyys on Lindholm Høje ja sen yhteydessä toimiva Lindholm Højen museo. 1950-luvulla löydetty Lindholm Høje on Skandinavian suurin ja parhaiten säilynyt hautausmaa. Viikinkien haudat ja asutusten jäänteet ovat 400-luvulta. Yhteensä alueelta on löydetty huikeat 682 hautaa. Kun olet tutustunut hautausmaahan, museo tarjoilee kiinnostavia taustatietoja ja faktoja viikinkien ja rautakauden elämästä. Kokonaisuudessaan tämä nähtävyys on yksi Pohjoismaiden vaikuttavimpia! Lindholm Højeen on Nørresundbyn keskustasta noin viisi kilometriä. Aalborgin kaupungin puolella tärkeä maamerkki on 1400-luvulla rakennettu näyttävä goottilainen Budolfin katedraali. Mikäli olet matkalla lasten kanssa, kannattaa viettää päivä myös monipuolisessa Aalborgin eläintarhassa, jonne hurauttaa vuokra-autolla Nørresundbystä noin vartissa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Nørresundby
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Nørresundby?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nørresundby sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Nørresundby.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Nørresundby?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Nørresundby. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 385 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Nørresundby
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Nørresundby?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Nørresundby?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Nørresundby?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Nørresundby

Näytä lisää