Auton vuokraus alueella Roskilde

 

Palvelumme toimipisteessä Roskilde

Aloita matkasi Roskildessa Sixt Autovuokraamosta

Aloita matkasi Roskildessa Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Roskildessa tekee matkastasi ikimuistoisen! Vuokra-autoillamme pääset liikkumaan Roskildessa vaivatta, etkä joudu jättämään lempinähtävyyksiäsi väliin. Millaista ajoneuvoa etsit? Sixtin autovalikoimaan Roskildessa kuuluvat taloudelliset ja helpot henkilöautot, tilavat farmarit sekä ison seurueen minibussit. Kaikki vuokra-automme Roskildessa ovat uusia, ilmastoituja ja turvallisia. Vuokraus onnistuu näppärästi netissä. Tutustu autokalustoomme tarkemmin varaustyökalumme kautta tai soita asiakaspalveluumme!Meille on tärkeää, että matkasi Roskildessa on onnistunut. Siksi tarjoamme edullisia lisäpalveluita, joilla teet matkastasi sinun näköisesi. Autonvuokrauksen hintaan Roskildessa kuuluu vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Mikäli haluat lisäturvaa, tutustu myös muihin vakuutuksiimme. Lapsille tarjoamme lastenistuimet turvakaukaloista korokeistuimiin. GPS-navigaattorilla suunnistat sujuvasti. Älä väsytä kuskia, vaan ota käyttöön lisäkuljettajapalvelu, jonka valitsemalla voitte vaihtaa seurueessa kuskia matkan aikana. Tutustu vuokra-autoihin ja lisäpalveluihin tarkemmin varaustyökalumme avulla. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle ja seurueellesi vain halutun autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Heräsikö kysyttävää autonvuokrauksesta Roskildessa? Ei hätää, asiakaspalvelumme palvelee sinua kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä!
Koe historiallinen Roskilde Sixtin vuokra-autolla

Koe historiallinen Roskilde Sixtin vuokra-autolla

Roskilde sijaitsee Tanskassa Själlannin alueella, 30 kilometriä Kööpenhaminasta länteen. Roskilde on perustettu ennen vuotta 980, mikä tekee siitä yhden Tanskan vanhimmista kaupungeista. Historia ja vuosittain järjestettävä, kuuluisa Roskilden festivaali houkuttelevat tähän kohteeseen matkailijoita ympäri maailmaa. Kun liikut Roskildessa vuokra-autolla, pääset kokemaan kohteen omaan tahtiisi.Roskilden tärkein maamerkki on ydinkeskustan hulppea Roskilden tuomiokirkko, joka on Euroopan ensimmäisiä goottilaisia kirkkoja. Myös parin kilometrin päässä sijaitseva idyllinen Roskilden satama on kaupungille tärkeä nähtävyys, missä sijaitsee myös suosittu Viikinkilaivamuseo. Mikäli haluat tutustua viikinkiaikaan vieläkin perusteellisemmin, piipahda myös Roskilden museossa. Jos olet matkalla nimenomaan Roskilden festivaalien vuoksi, sinun on hyvä tietää, että festivaalialue sijaitsee keskustasta noin vartin ajomatkan päässä. Roskilden festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1971 ja se on yksi Euroopan vanhimpia. Festivaalilla esiintyy vuosittain maailmanluokan artisteja. Musiikista kiinnostunut vierailee myös Pop- ja rockmuseossa Ragnarockissa, joka sijaitsee lähellä festivaalialuetta. Roskildessa vuokra-autojen hintaan kuuluu rajoittamattomat ajokilometrit, joten miksi et kävisi päivämatkalla myös pääkaupungissa Kööpenhaminassa?
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Roskilde

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Roskilde.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Roskilde?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Roskilde. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Roskilde?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Roskilde

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Roskilde?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Roskilde?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Roskilde

Näytä lisää