Autonvuokraus
Bangkok
Piilota
Thaimaa // Bangkok
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bangkok

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Bangkokissa! Autonvuokraus Bangkokista onnistuu käden käänteessä vierailemalla paikallisessa toimipisteessämme. Olemme apunasi autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi. Paikallisesta valikoimastamme löydät trooppiseen säähän sopivat avoautot ja urheiluautot sekä luotettavat maasturit, unohtamatta klassisia henkilöautoja, farmareita sekä tilavia pakettiautoja. Piipahda siis autovuokraamossamme Bangkokissa, ja seikkailusi Thaimaan pääkaupungissa voi alkaa!

 
 • Bangkok Suvarnabhumi Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang
  10540 Samut Prakan

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Bangkok Ladprao

  Sixt Autonvuokraus
  Phlabphla, Wangthonglang
  10310 Bangkok

  ma. - la.08:30 - 17:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Bangkok Pattanakarn-Srinakarin

  Sixt Autonvuokraus
  Pattanakarn 2089 Suan Luang
  10250 Bangkok

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Bangkok Rama IV

  Sixt Autonvuokraus
  Rama 4 Rd., Khlong Toey 2929/9
  10110 Bangkok

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Bangkokissa

Kiitos asiantuntevan palvelumme ja kattavan valikoimamme, löytyy paikallisesta autovuokraamostamme sinulle taatusti tarpeisiisi sopiva vuokra-auto. Paikallinen valikoima sisältää runsaasti tunnettujen merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettei meidän valitettavasti ole mahdollista taata tiettyä mallia, vaan voimme valikoida vuokra-auton haluamasi tyypin perusteella. Kattavien perusvarusteiden, kuten ilmastoinnin lisäksi vuokra-autoihimme Bangkokissa on saatavilla runsaasti lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuin, vakuutus, navigaattori ja MP3-soitin. Voit tutustua autovalikoimaamme ja tarjouksiimme tarkemmin verkkosivustollamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme on myös apunasi kellon ympäri.

Matkusta vuokra-autolla Bangkokissa joustavasti

Autonvuokraus Bangkokista mahdollistaa tähän vilkkaaseen kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aivan uudesta näkökulmasta. Mielitpä sitten kokeilla siipiäsi ydinkaupungin eksoottisen vilkkaassa liikenteessä, tai suunnata rohkeasti lähistön moottoriteille, löytyy tästä Thaimaan helmestä taatusti nähtävää ja koettavaa. Mikäli mielessäsi siintävät maan tunnetuksi tehneet temppelit ja historialliset palatsit, voit suunnata vaikkapa Wat Saketin kultaiselle monumentille, tai viettää päivän Wat Arunin tunnetulla temppelialueella. Mikäli vierailet kaupungissa ensimmäistä kertaa, on myös Wat Phoon valtava patsas Buddhasta näkemisen arvoinen. Shoppailusta kiinnnostuneille kaupunki tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia, joihin pääsee kätevästi vuokra-autolla. Esimerkiksi Siam Paragonin ja Emporiumim luksustavaratalot tarjoavat runsaasti parkkipaikkoja omissa monikerroksisissa parkkihalleissaan. Alueelta löytyy myös runsain mitoin yömarkkinoita, joihin pääsee autoillen näppärästi. Kaupungin suuren koon vuoksi vuokra-auto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vapaaseen ja laajaan liikkumiseen. Tästä miljoonakaupungista ei taatusti tekeminen tule loppumaan kesken, ja ravintoloiden, museoiden ja historiallisten nähtävyyksien kirjo pitää sinut taatusti kiireisenä ratin takana. Hanki siis allesi vuokra-auto, ja aloita seikkailusi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service