Auton vuokraus maassa Thaimaa

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Thaimaa

Tutustu kohdemaahan Thaimaa

Thaimaan ajokulttuuri

Thaimaan ajokulttuuri

Autovuokraamomme Thaimaassa tarjoaa asiakkailleen vuokra-autoja moneen makuun ja tilanteeseen. On hieman isompien tavaroiden kuljetukseenkin soveltuvia tilavia pakettiautoja, neliveto maastureita, upean ulkomuodon omaavia avoautoja, näppäriä henkilöautoja, näyttäviä urheiluautoja sekä tilavampia farmariautoja. Jokaiselle siis löytyy jotakin. Sixtin valikoimien vuokra-autot ovat uudenkarheita yksilöitä, joilla todella kelpaa ajella. Lisävarusteina vuokra-autoihin on saatavilla muun muassa lastenistuimia sekä GPS-navigaattoreita. Halutessasi voit ottaa myös vakuutuksen, joita on olemassa erilaisiin yllättäviin tilanteisiin, joita matkalla saattaa eteen tulla. Autonvuokraus Sixtin vuokraamoissa onnistuu parhaiten, kun teet varauksen netissä. Tiettyä automallia emme pysty lupaamaan, mutta voit silti valita autoluokan. Kaiken tämän lisäksi autonvuokraus on myös edullista, eikä rasita turhaan matkailijan lompakkoa.Jos suunnittelet autonvuokrausta Thaimaassa, on sinun hyvä ottaa ennen vuokrausta selvää maan liikennesäännöistä ja ajotavoista. Pitää muistaa, että maassa on vasemmanpuoleinen liikenne, toisin kuin Suomessa. On hyvä tietää, että liikenne ei ole niin sääntöihin sidottua kuin se on meillä Suomessa ja joskus se saattaa näyttää suomalaisen silmin varsin kaoottiseltakin. Varovaisuutta kannattaa aina tietenkin liikenteessä noudattaa.
  • Reunakivet, jotka ovat merkittyjä valkoisilla tai punaisilla raidoilla, ovat kohtia, jotka eivät ole tarkoitettu pysäköintiä varten.
  • Huoltoasemat ovat yleisesti avoinna 8.00- 18.00, mutta jotkin isojen valtateiden huoltoasemat saattavat olla avoinna jopa 24 h. Tämä kannattaa ottaa huomioon, ettei polttoaineen loppuminen pääse matkalla yllättämään.
  • Moottoriteillä on käyttömaksut, jotka määräytyvät tiellä ajettavan matkan perusteella.
  • Mikäli varovaisuudesta huolimatta saat sakon, voit maksaa sen poliisiasemalla.
  • Valkoisella tai keltaisella merkityt alueet ovat normaalisti linja-autopysäkkejä, joten sellaisiin paikkoihin ei missään tapauksessa kannata pysähtyä.
Sixt autovuokraamot Thaimaassa neuvovat, mikäli tarvitset neuvoja siihen, kuinka liikenteessä tulee toimia ja kuinka välttää ikävät tilanteet liikenteessä.
Hyödynnä autonvuokraus Thaimaassa ja koe monet upeat nähtävyydet

Hyödynnä autonvuokraus Thaimaassa ja koe monet upeat nähtävyydet

Autonvuokraus Thaimaassa on toimiva vaihtoehto, kun rannalla loikoilun sijaan haluat tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja nähdä maisemia hieman laajemmin. Vuokra-auton Thaimaassa voit vuokrata joltakin monista Sixtin toimipisteistä. Historialliset temppelit, kasvitieteelliset puutarhat, palatsit ja eläintarhat ovat kohteita, joita ehkä haluat matkallasi nähdä. Bangkokin läheisyydessä sijaitsee Jesada Technik Museum, joka on pullollaan lentokoneita, autoja, linja-autoja sekä vetureita. Paikka on varsinainen unelma kulkuneuvoista kiinnostuneille. Eräs sykähdyttävistä nähtävyyksistä on sydämenmuotoinen vesiputous, joka on henkeäsalpaava näky. Samalla se on paikka, jonne suuret turistimassat eivät ole vielä löytäneet ja joka on ehkä maan vaikeimmin tavoitettavissa oleva nähtävyys.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Thaimaa
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Thaimaa?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Thaimaa sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Thaimaa.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Thaimaa?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 452 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Thaimaa

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Thaimaa?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Thaimaa?